Ελλαδα

Πού στρέφονται οι αρχές για τη 48χρονη Ευρυδίκη μετά τις άκαρπες έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών

Γραφολόγος θα εξετάσει το σημείωμα που άφησε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 48χρονη Ευρυδίκη αγνοείται στην Ευρυτανία
Η 48χρονη Ευρυδίκη αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα - Συνεχίζονται οι έρευνες © Facebook

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών, το Ανθρωποκτονιών και τα ανοιχτά σενάρια των αρχών

Ανοιχτό είναι πλέον το σενάριο η 48χρονη Ευρυδίκη να μην έπεσε στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία. Οι αρχές εξετάζουν και αυτό το ενδεχόμενο μετά από μία εβδομάδα ερευνών, που δεν οδήγησαν σε κάποιο εύρημα. Η σορός της γυναίκας, που λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, δεν εντοπίστηκε ούτε στον βυθό της λίμνης, αλλά ούτε έχει «ξεβραστεί». 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της 48χρονης, ενώ αναμένεται να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσουν τη συνδρομή γραφολόγου προκειμένου να διαπιστώσουν αν το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της το έγραψε όντως η ίδια. Η υπόθεση αναμένεται να πάει τις επόμενες ημέρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Καρπενήσι: Κορυφώνεται η αγωνία για τη 48χρονη αγνοούμενη

Εξαφάνιση 48χρονης στην Ευρυτανία: Οι αρχικές εκτιμήσεις για πτώση από τη γέφυρα και οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών

Από την πρώτη ημέρα εξαφάνισης της 48χρονης στην Ευρυτανία, οι αρχές έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας. Το γεγονός, ωστόσο, ότι οι έρευνες στον βυθό με τη βοήθεια drone δεν έφεραν στο φως μακάβρια ευρήματα, έκανε τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να μετακινήσουν το στόχο των ερευνών σε άλλο σημείο της λίμνης. 

Αρχικά είχε θεωρηθεί πιθανό η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση, σύμφωνα με το Mega. Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Ευρυτανία - Το drone δεν εντόπισε ίχνη της 48χρονης που αγνοείται

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ