Ελλαδα

Δύο πρόσωπα στο στόχαστρο των ερευνών για τη δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία

Κλήθηκαν για καταθέσεις περισσότερα από 20 άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στον Πύργο Ηλείας
Δολοφονία με θύμα 68χρονο στον Πύργο Ηλείας © patrisnews.gr

Δολοφονία 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία: Οι έρευνες για το έγκλημα και τα πρόσωπα στο στόχαστρο

Παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες ή ο δράστης της δολοφονίας του 68χρονου επιχειρηματία στην Εφύρα της Ηλείας, μία εβδομάδα μετά το άγριο έγκλημα. Τα τελευταία 24ωρα στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκονται δύο πρόσωπα, τα οποία έχουν πέσει σε αντιφάσεις. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.gr, οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει ακόμη το όπλο του εγκλήματος, ενώ στον χώρο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, αφού ο αδελφός του θύματος και πρόσωπο που τον εντόπισε νεκρό καθάρισε τα πάντα μην μπορώντας, όπως είπε, να βλέπει τα αίματα. Από την έρευνα που διενεργήθηκε τόσο στο οικόπεδο που βρίσκεται το ελαιοτριβείο και το οίκημα στο οποίο διέμενε ο συνταξιούχος, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν κάμερες, προκειμένου να διαφανεί κάποια ύποπτη κίνηση το μοιραίο βράδυ. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι, το οποίο έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά στην Αθήνα αλλά και της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου σε συγκεκριμένα άτομα που η Αστυνομία κρίνει αναγκαίο, οι καταθέσεις συνεχίζονται.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες πάνω από 20 άνθρωποι προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, κάποιοι εκ των οποίων αρκετές φορές, όπως για παράδειγμα, ο αδελφός του 68χρονου που ήταν αυτός που τον είδε νεκρό αλλά και ο ανιψιός του που ήταν αυτός που κάλεσε την Αστυνομία. 

Εφύρα: Εικόνες από το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος

Δολοφονία 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία: 40 τραύματα στο σώμα του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και έκανε μια μικρή απέλπιδα προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του. Παράλληλα, το γεγονός πως στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, οδηγεί τους Αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία αφού από το σπίτι δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY