Ελλαδα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου έξω από εργοστάσιο στην Καβάλα - Το κίνητρο του 25χρονου δράστη

«Μου έκανε μπούλινγκ, ήταν η αιτία της απόλυσής μου»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Καβάλα - Δολοφονία 52χρονου έξω από εργοστάσιο: Η ομολογία του 25χρονου δράστη του εγκλήματος

Ένας 25χρονος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 52χρονου άνδρα έξω από εργοστάσιο με μάρμαρα στην Καβάλα. Θύμα και δράστης φέρεται να ήταν συνάδελφοι. 

Ο 25χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι στο παρελθόν το θύμα του έκανε bullying, αλλά πως ήταν η αιτία για να απολυθεί από την εταιρία μαρμάρων που δούλευαν μαζί. Ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Μετά την δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δολοφόνος. 

Υπό κράτηση βρέθηκαν ακόμη οι γονείς ο αδελφός του, στον οποίο φέρεται να ανήκε η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον 52χρονο. Εξετάζεται αν οι τρεις συλληφθέντες γνώριζαν και συγκάλυπταν τον 25χρονο δολοφόνο. 

Πώς έγινε η δολοφονία στην Καβάλα με θύμα τον 52χρονο 

Το έγκλημα με θύμα τον 52χρονο άνδρα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου όταν ο δράστης έστησαν καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν και λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο ο 52χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, το εκτελούσε καθημερινά. Έφτασε στο μαρμαράδικο, πάρκαρε το αυτοκίνητό του και πριν προλάβει να βγει από αυτό δέχθηκε τα πυρά. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι οι εργάτες μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου άκουσαν τους πυροβολισμούς, ωστόσο δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο 52χρονος ήταν νεκρός.