Ελλαδα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε στο Instagram νέες φωτογραφίες από το χειρουργείο - Η ανάρτηση

«Δείχνω την πιο αληθινή πλευρά της ζωής μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου © Instagram / paliospirou.joanna

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι νέες φωτογραφίες από το χειρουργείο και η ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει στον μακρύ δρόμο για την αποκατάσταση της υγείας της, δύο και πλέον χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι. Πριν από λίγες ώρες, ανάρτησε νέες φωτογραφίες από το χειρουργείο.

«Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή...και μέρος της ζωης μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω. Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Όπως θα δείτε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου φορά την μπλε ποδιά και ποζάρει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Σε άλλη φωτογραφία, ο γιατρός της ελέγχει μαζί με το επιτελείο του τα εγκαύματα στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας.

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου του 2020 στις 9:30 το πρωί σε κτήριο στην οδό Θησέως έξω από τον χώρο εργασίας της. Η καταδικασμένη για την επίθεση Έφη Κακαράντζουλα της είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτηρίου και ανέμενε το θύμα, να πάει στη δουλειά για της επιτεθεί. Μόλις η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η δράστης πετάχτηκε μπροστά της και της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο, όπου τις παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ. Ακολούθησαν αλλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα φορούσε μάσκα προστασίας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ