Ελλαδα

Θάλεια Κορδαμπάλου: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης ναυτικής δοκίμου (βίντεο)

«Λες και κυνηγούσε το πεπρωμένο της»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Συγκινεί ο Στέλιος Κορδάμπαλος, ο πατέρας της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που πέθανε σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ιταλία.

Η 19χρονη ναυτική δόκιμος ανέβασε ξαφνικά πυρετό, ο οποίος δεν έπεφτε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να γίνει εισαγωγή στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της μίλησε για τον θάνατο της κόρης του. «Είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο της ταξίδι» τόνισε σε συνέντευξή του στο Mega.

Η 19χρονη ναυτική δόκιμος πέθανε στο παρθενικό της ταξίδι με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού. Η Θάλεια, όπως είπε ο πατέρας της, έδωσε δύο φορές Πανελλήνιες για να καταφέρει να μπει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Η Θάλεια Κορδαμπάλου και το όνειρο της να γίνει ναυτική δόκιμος στο Πολεμικό Ναυτικό

«Όχι, ήταν ανένδοτη σε αυτό το κομμάτι. Λέει "όχι, μπαμπά, θέλω να ξαναδώσω". Έδωσε το κορίτσι μου, πέρασε, έγραψε καλύτερα. Πήγε στη Σχολή Ευελπίδων. Πήγε τον πρώτο μήνα. Περνούσε καλά, έκανε φίλους, αλλά στον μήνα πάνω τής ήρθε ειδοποίηση ότι είναι επιλαχούσα δόκιμος» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. "Μπαμπά, πάρ' τους τηλέφωνο, θέλουν να με κρατήσουν εδώ στην Ευελπίδων. Πάρ' τους τηλέφωνο". Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά της. Αυτό ήταν που ήθελε πάντα».

«Λες και κυνηγούσε το πεπρωμένο της, λες και όλα πήγαιναν στο να μην ακολουθήσει αυτήν την κατεύθυνση, κι όμως εκείνη είχε επικεντρωθεί εκεί» συνέχισε ο πατέρας της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που πέθανε στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην κηδεία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου. Το φέρετρο της Θάλειας Κορδαμπάλου ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.