Ελλαδα

Αλεποχώρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε παιδιά

Ποιοι οι όροι που επιβλήθηκαν στον ηλικιωμένο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 70χρονος που πυροβόλησε παιδιά στο Αλεποχώρι με χειροπέδες στον ανακριτή
Ο 70χρονος που πυροβόλησε παιδιά στο Αλεποχώρι © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αλεποχώρι: Η απόφαση για τον 70χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε παιδιά - Η απολογία του και οι περιοριστικοί όροι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 70χρονος, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον δύο παιδιών που είχαν εισέλθει στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι

Στον 70χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου που θα διαμένει, καθώς και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.

Αλεποχώρι: Τι είπε στην απολογία του - Τι υποστήριξαν τα παιδιά

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή απολογούμενος δήλωσε συντετριμμένος για την εξέλιξη των πραγμάτων υποστηρίζοντας ότι δεν είδε ποιοι ήταν οι άνθρωποι που μπήκαν στην αυλή του και πως σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κάποιον. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πίστεψε ότι είχαν εισέλθει κλέφτες ή ληστές και με φόβο για τη ζωή του χωρίς να μπορεί να διακρίνει αν είναι ενήλικες η ανήλικοι, αν οπλοφορούσαν ή όχι πυροβόλησε με μόνο σκοπό να τους εκφοβίσει και όχι να τους σκοτώσει.

Τα παιδιά από την πλευρά τους υποστήριξαν στις προανακριτικές καταθέσεις τους ότι έπαιζαν το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» και έτσι βρέθηκαν στην αυλή του 70χρονου.

Απολογείται ο 70χρονος που πυροβόλησε δύο ανήλικους | Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων | OPEN TV

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ