Ελλαδα

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον 70χρονου στο Αλεποχώρι

Kατέθεσε μήνυση εναντίον των ανηλίκων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον 70χρονου στο Αλεποχώρι
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 70χρονος ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αλεποχώρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος του 70χρονου που πυροβόλησε ανήλικα.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του 70χρονου άνδρα, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικα παιδιά στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος, μιλώντας στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τα παιδιά και στο παρελθόν τον είχαν πειράξει ξανά. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα στην περιοχή του Αλεποχωρίου, όταν μία παρέα τεσσάρων παιδιών από 14 έως 17 ετών πήδηξε τον μαντρότοιχο της μονοκατοικίας του ηλικιωμένου άνδρα κι εκείνος άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Ευτυχώς τα σκάγια από το κυνηγετικό όπλο τραυμάτισαν ελαφρά τα δύο από τα τέσσερα παιδιά, τα οποία χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο των Αθηνών για νοσηλεία και εξετάσεις.

Αλεποχώρι: Μήνυση εναντίον των ανηλίκων

Σύμφωνα με το Mega, ο 70χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον των ανηλίκων, μόλις μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο με απόφαση εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο ηλικιωμένος φέρεται αρχικά να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πέρασε τα παιδιά για κλέφτες γι’ αυτό και πυροβόλησε. Στη συνέχεια, ωστόσο, είπε ότι τα γνωρίζει, ότι αρκετά συχνά πηγαίνουν και του προκαλούν ζημιές στον περίβολο της οικίας του και ότι θέλησε με αυτό τον τρόπο να τα τρομάξει και όχι να τα τραυματίσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ