Ελλαδα

Αλεποχώρι: Στον εισαγγελέα ο 70χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε παιδιά - «Τα πέρασα για κλέφτες»

Πώς έγινε το περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 70χρονος που πυροβόλησε παιδιά στο Αλεποχώρι
Ο 70χρονος που πυροβόλησε παιδιά στο Αλεποχώρι © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EYROKINISSΙ

Αλεποχώρι: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους - Μπήκαν στην αυλή του και τους πέρασε για κλέφτες

Ένας 70χρονος ιδιοκτήτης σπιτιού στο Αλεποχώρι πυροβόλησε κατά δύο παιδιών που φέρεται να μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό καταγράφηκε στις 2 ξημερώματα στο σπίτι που βρίσκεται στην παραλία του Αλεποχωρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα παιδιά (ένας 17χρονος, ένας 16χρονος και δυο 15χρονοι) τα οποία έκαναν διακοπές στην περιοχή με τις οικογένειές τους, πήγαν έξω από το σπίτι του 70χρονου, όταν εκείνος (όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς) τα πέρασε για κλέφτες, φοβήθηκε και πυροβόλησε με την καραμπίνα του. Ο δράστης φέρεται να μην πυροβόλησε στον αέρα, αλλά έριξε σε ευθεία βολή, με συνέπεια να τραυματίσει ένα παιδί στο πόδι και ένα άλλο στο μάτι.

Οι τραυματίες 14 και 16 ετών αντίστοιχα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο 70χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία. O 70χρονος από την πλευρά του, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των παιδιών ενώ ανέφερε πως τον ενοχλούσαν στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος είπε στους αστυνομικούς πως δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παρέα πηδούσε την ψηλή του μάντρα, το είχαν κάνει και άλλες φορές ξημερώματα, του χτυπούσαν πόρτες και παράθυρα για να τον εκνευρίσουν, τον έβριζαν και τον απειλούσαν και αυτή τη φορά άρπαξε το όπλο του, φοβούμενος μπορεί να ήθελαν να τον κλέψουν. 

Από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. δεν προκύπτει τα παιδιά να τον είχαν ενοχλήσει ξανά στο παρελθόν. Οι ανήλικοι φέρεται να παραδέχθηκαν ότι ήθελαν να κάνουν πλάκα στον «μοναχικό» ηλικιωμένο.

Αλεποχώρι: ηλικιωμένος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY