- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη 36χρονος που έπιασε τη σύντροφό του από τον λαιμό μέσα σε νοσοκομείο
Είχε προηγηθεί ένα ακόμη επεισόδιο
Πάτρα: Χειροπέδες σε 36χρονο που έπιασε τη σύντροφό του από τον λαιμό μέσα στο νοσοκομείο.
Στη σύλληψη ενός 36χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Σύμφωνα με το tempo24.news σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία σύμφωνα με την οποία βιαιοπράγησε σε βάρος της συντρόφου του δύο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Τη δεύτερη μάλιστα μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου ο κατηγορούμενος είχε διακομιστεί μετά από το πρώτο επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου είχε επιτεθεί και πάλι στη σύντροφό του.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης σε βάρος της γυναίκας στο νοσοκομείο, ο 36χρονος -γνωστός από παλαιότερη συμμετοχή του σε κυκλώματα της νύχτας- φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.
Η διακομιδή του 36χρονου στο νοσοκομείο έγινε το βράδυ της Δευτέρας, η οποία ήταν επεισοδιακή - ύστερα από το πρώτο επεισόδιο διαπληκτισμού με τη σύντροφό του. Οι γιατροί ήταν αδύνατον να τον εξετάσουν και του δώσουν τις πρώτες βοήθειες καθώς ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση υπερδιέργεσης.
Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση σε ασθενείς και συνοδούς που βρίσκονταν στο χώρο του νοσοκομείου, αλλά και στο προσωπικό που κάλεσε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν, τελικά, να τον συγκρατήσουν προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.