Κοσμος

Anne Heche: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου

Ποιες δύο αιτίες αναφέρονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Anne Heche
H Anne Heche © EPA

Λόγω εισπνοής καπνού αλλά και κατάγματος στο στέρνο από αμβλύ τραύμα πέθανε η ηθοποιός, Anne Heche.

Το φως της δημοσιότητας είδε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια του θανάτου της 53χρονης ηθοποιού, Anne Heche.

Ειδικότερα, η 53χρονη ηθοποιός πέθανε λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ακόμη, ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» - που συμβαίνει συχνά όταν το στήθος ενός θύματος ατυχήματος χτυπά το τιμόνι - ήταν ένας άλλος παράγοντας που την οδήγησε στον θάνατο.

Να θυμίσουμε πως η σταρ του "Six Days Seven Nights" πέθανε στις 12 Αυγούστου και πριν η οικογένεια της αποφασίσει να την αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη ο εκπρόσωπός της εξήγησε ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή» και δεν είχε ελπίδες επιβίωσης.

H Heche ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και πιθανώς φαιντανύλης όταν οδηγούσε το Mini Cooper της και χτύπησε στο γκαράζ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά.

Έκτοτε, δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της αφού υπέστη φρικτά εγκαύματα στο δυστύχημα. Είχε κρατηθεί σε υποστήριξη ζωής για να διατηρηθούν τα όργανά της για δωρεά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ