Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη

Το χρονικό της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 50χρονος δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη μέσα στο αυτοκίνητο μεταγωγής του στον εισαγγελέα
Επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη - Ο 50χρονος δράστης © tharrosnews

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: Προφυλακιστέος μετά την απολογία ο 50χρονος πρώην σύζυγος τού θύματος. 

Ο 50χρονος δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη κρίθηκε σήμερα (16/8) προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. 

Ο δράστης της επίθεσης απολογήθηκε μετά τις δύο προθεσμίες που είχε λάβει για να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Προφυλάκιση 50χρονου για επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσηνία

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη: Το χρονικό

Η επίθεση με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.
Ο 50χρονος αυτοκινητιστής και η 49χρονη είχαν επανασυνδεθεί και συζούσαν από τον περασμένο Απρίλιο. Όταν εκείνη ξύπνησε για να ετοιμαστεί, δεν παραξενεύτηκε που ο 50χρονος είχε ήδη φύγει από το σπίτι, γιατί γνώριζε ότι αυτή τη μέρα θα έφευγε με τη νταλίκα για τη Γερμανία. Όπως και ο δράστης, που φέρεται να είχε μελετήσει προσεχτικά το σχέδιό του, ήξερε πως την Τετάρτη η γυναίκα θα πήγαινε από τις 4-4.30 το πρωί στη δουλειά της, για να ετοιμάσουν με το αφεντικό της μια παραγγελία. Κι επειδή θα έπαιρνε αυτή το αυτοκίνητο, αυτός είχε φροντίσει να νοικιάσει το όχημα με το οποίο μετέβη από την Καλαμάτα στην Ανάληψη και μετά να φύγει για τη Γερμανία.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, τις προηγούμενες μέρες είχε προμηθευτεί ένα τετράλιτρο μπιτόνι με υδροχλωρικό οξύ από κατάστημα στην Καλαμάτα. Ο δράστης ήξερε ακόμα και πού βάζουν το κλειδί ανάγκης για να ξεκλειδώσει την εξωτερική καγκελόπορτα, να μπει στο χώρο και να περιμένει την πρώην σύζυγό του κρυμμένος και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σε μια γωνία, καθώς γνώριζε πως αφού άνοιγε θα πήγαινε στο σημείο για να ανάψει τα μπόιλερ. Με ένα πανί ποτισμένο σε υδροχλωρικό οξύ προσπάθησε αρχικά να της κλείσει το στόμα και τη μύτη. Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και αυτός της πέταξε στο πρόσωπο το υδροχλωρικό οξύ και εξαφανίστηκε. Το ασθενοφόρο και την Αστυνομία κάλεσε ο εργοδότης της 49χρονης, η οποία διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι.

Ο δράστης της επίθεσης είναι ο δεύτερος σύζυγος της 49χρονης παθούσας και μητέρας 6 ενήλικων παιδιών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με το δράστη χώρισαν με διαζύγιο από το 2015. Μαζί έχουν 4 παιδιά, με το μικρότερο να είναι 18 χρονών. Το θύμα της επίθεσης συνδεόταν ερωτικά με άλλον άντρα, κάτι, που φαίνεται να μην μπορούσε να δεχτεί ο 50χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είχε εμμονή μαζί της. Μάλιστα, της είχε πάρει δαχτυλίδι και της είχε ζητήσει να παντρευτούν, ωστόσο, το θύμα τον απέρριπτε.

Μετά από τηλεφώνημα της μιας από τις κόρες τους, η οποία χωρίς να γνωρίζει ότι ο πατέρας της είναι ο δράστης τον πήρε προκειμένου να τον ενημερώσει για την επίθεση στη μητέρα της, επισκέφτηκε στο νοσοκομείο την πρώην σύζυγό του. Στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί βρήκαν και προσήγαγαν τον 50χρονο στην Ασφάλεια, όπου αρχικά φέρεται να αρνιόταν ότι διέπραξε την επίθεση σε βάρος της 49χρονης. Αργότερα, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια πώς σχεδίασε και εκτέλεσε την πράξη του.

Προφυλακιστέος ο 50χρονος για την επίθεση με χημικό υγρό στη Μεσσήνη - Σχολιασμός BEST 16-08-22

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ