Ελλαδα

Δολοφονία στην Άρτα: «Είχε προσπαθήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του»

Η καταγγελία μετά τη σύλληψη του 29χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στην Άρτα: Ο 29χρονος δράστης
Δολοφονία στην Άρτα: Ο 29χρονος δράστης © epiruspost.gr

Άρτα: Τα πρώτα λόγια του δράστη για τη δολοφονία του πεθερού του - Όσα υποστηρίζει η 36χρονη πρώην σύζυγός του

«Ήταν η κακιά στιγμή» δηλώνει ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα. Ο καθ' ομολογία δολοφόνος πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του μπροστά στα μάτια της πρώην συζύγου και του μόλις 2,5 ετών παιδιού τους στην αυλή του σπιτιού του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Τώρα, ο δολοφόνος δηλώνει μετανιωμένος και υποστηρίζει ότι έδρασε εν βρασμώ, χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει τον πεθερό ή την πρώην σύζυγό του.  

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του, Ιωάννης Νεραντζάς, προσθέτοντας για το φονικό: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει εκείνος το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν».

«Πήγα στο σπίτι τους για να δω το παιδί μου. Η πρώην σύζυγός μου δεν με άφηνε να το δω και φώναξε και τον πατέρα της στην αυλή. Αυτός άρχισε να με βρίζει και να με προσβάλλει. Μου γυάλισε το μάτι, θόλωσα. Αμέσως μετά, έφυγα για το βουνό και πέταξα το όπλο σε έναν γκρεμό», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 29χρονου στους αστυνομικούς.

Ο 29χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (17/8). Ήδη του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Τα πρώτα λόγια του 29χρονου μετά την έξοδό του από τον εισαγγελέα  Άρτας

Δολοφονία στην Άρτα: Η 36χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να την πυροβολήσει

Η 36χρονη πρώην σύζυγος του δράστη και κόρη του θύματος κατέθεσε στην αστυνομία πως ο 29χρονος προσπάθησε να την πυροβολήσει με την καραμπίνα. Ο δικηγόρος της 36χρονης Δημήτρης Λαμπράκης, δήλωσε στον Alpha ότι πριν λίγο καιρό, ο 29χρονος είχε προσπαθήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού τους.

«Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ λίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Άρτα: Ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον πεθερό του μπροστά στο παιδί του | 13/8/22 | ΕΡΤ

Φονικό στην Άρτα: Αντικρουόμενες καταθέσεις για τη στιγμή του εγκλήματος | Ειδήσεις Βραδινό Δελτίο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ