Ελλαδα

Φονικό στην Άρτα: Ο 29χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί (βίντεο)

«Ήταν η κακιά στιγμή» ισχυρίζεται και αρνείται ότι ήθελε να βλάψει την πρώην σύζυγό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peripoliko-3

Στην Άρτα ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Τι είπε για το φονικό και την πρώην συζυγό του.

Στην Άρτα προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή ζήτησε και πήρε ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι και στη συνέχεια διέφυγε στα βουνά όπου και παρέμεινε κρυμμένος για δύο 24ωρα.

Ο δράστης του φονικού στην Άρτα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Νωρίτερα, το πρωί είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος στις αρχές, αποκαλύπτοντας το σημείο όπου κρυβόταν. Ειδικότερα, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στη Δαφνούλα Ευρυτανίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί συνέχιζαν το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 29χρονου που σκότωσε τον πεθερό του με καραμπίνα στην Άρτα. Μεταξύ άλλων είχαν στήσει μπλόκα, προχωρώντας σε ελέγχους σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Άρτα: Εντοπίστηκε ο 29χρονος – Αποφάσισε να παραδοθεί για το φόνο του πεθερού του | 13/8/22 | ΕΡΤ

Ο 29χρονος εμφανίζεται μετανιωμένος για το φονικό στην Άρτα - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο 29χρονος άνδρας που σκότωσε με καραμπίνα τον πεθερό του, ισχυρίζεται ότι «ήταν η κακιά στιγμή». Ο συλληφθείς, μέσω του δικηγόρου του, εμφανίζεται μετανιωμένος για τη δολοφονία στο Αστροχώρι.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή» ανέφερε ο δικηγόρος του.

Απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που τον ώθησαν στο φονικό στην Άρτα, ο συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου είπε: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει εκείνος το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν».

Σε ερώτηση αν πυροβόλησε την πρώην σύζυγό, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί 2,5 ετών, ο δικηγόρος τόνισε ότι ο 29χρονος δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στην πρώην σύζυγό του. Η απολογία του στον ανακριτή είναι την Τετάρτη (17/8).

Άρτα: Ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον πεθερό του μπροστά στο παιδί του | 13/8/22 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ