Ελλαδα

Το απόγευμα στον εισαγγελέα ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα - Γιατί διέφυγε μετά το έγκλημα

Το χρονικό του εγκλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 29χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στην Άρτα
O 29χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στην Άρτα © ERT

Δολοφονία στην Άρτα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την Πέμπτη (11/8) τον 75χρονο πεθερό του στην αυλή του σπιτιού του στην Άρτα

Ο φερόμενος δράστης πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στη Δαφνούλα Ευρυτανίας. Στην ασφάλεια της Άρτας, οδηγήθηκε στις 9:30 το πρωί, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 29χρονος δήλωσε στις Αρχές πως είναι «μετανιωμένος». «Ήταν η κακιά στιγμή» είπε, μέσω το δικηγόρου του, ο οποίος συμπλήρωσε πως ο εντολέας του διαπληκτίστηκε με τον πεθερό του και τον πυροβόλησε. Μετά τη δολοφονία το έσκασε στα βουνά της περιοχής «γιατί φοβήθηκε» και παρότι γνώριζε ότι θα συλληφθεί «περίμενε να ηρεμήσει, να περάσει λίγος χρόνος για να δει τι θα κάνει». Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν σκόπευε να βλάψει την πρώην σύζυγό του.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε στην Ευρυτανία και στην περιοχή όπου εστιάζονταν οι έρευνες. Αυτήν την ώρα, οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη βρίσκονταν σε εξέλιξη ήδη από την ημέρα του εγκλήματος, την Πέμπτη. Αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο του 29χρονου σε ορεινή περιοχή στα όρια των Νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, ενώ όπως τονίζει το epirustv μέσα σε αυτό δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος και εικάζεται ότι ο 29χρονος πιθανότατα το έχει πάρει μαζί του.

Άρτα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος που δολοφόνησε τον πεθερό του | Πρωινή Ενημέρωση

Αστυνομικές πήγες ανέφεραν ότι τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του 75χρονου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Πώς έγινε το έγκλημα στην Άρτα - Ο 29χρονος πυροβόλησε πρώτα την πρώην σύζυγό του

Το epiruspost αναφέρει ότι η δολοφονία σημειώθηκε στην αυλή του 75χρονου. Είχε προηγηθεί καβγάς με τον 29χρονο γαμπρό του για οικογενειακούς λόγους. Ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές με κυνηγετική καραμπίνα, αφαιρώντας τη ζωή του 75χρονου.

Δημοσίευμα στο arta2day.gr επισημαίνει ότι ο 29χρονος στόχευσε αρχικά τη 36χρονη πρώην σύζυγό του, με τον πατέρα της να μπαίνει μπροστά για να την προστατεύσει. Μαζί είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι, 2,5 ετών, σύμφωνα με το epirus-tv-news. Μετά το διαζύγιο η 36χρονη και ο γιος της ζούσαν στο σπίτι του παππού της οικογένειας. Τα τραγικά γεγονότα στο Αστροχώρι της Άρτας εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Την Πέμπτη ο 29χρονος είχε πάει στο πατρικό στο Αστροχώρι στην Άρτα για να δει το παιδί. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν απρόσμενη τροπή, με τον γαμπρό να δολοφονεί με καραμπίνα τον πεθερό του και να τρέπεται σε φυγή.

Έγκλημα στην Άρτα: Σοκ από το άγριο φονικό

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ