Ελλαδα

Δολοφονία στην Άρτα: Αυτός είναι ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του (βίντεο)

Μετά το έγκλημα διέφυγε στο βουνό - Είχε πάρει διαζύγιο από την 36χρονη κόρη του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άφαντος ο 29χρονος μετά τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα
Άφαντος ο 29χρονος μετά τη δολοφονία του πεθερού του στην Άρτα © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ | Facebook

Η δολοφονία στην Άρτα και ο 29χρονος δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του. Πώς έγινε το έγκλημα. Ανθρωποκυνηγητό στο βουνό για τη σύλληψή του.

Στην Άρτα οι κάτοικοι στο Αστροχώρι αδυνατούν να πιστέψουν την άγρια δολοφονία με θύμα έναν ηλικιωμένο. Ο 29χρονος γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του με καραμπίνα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο βουνό. Το έγκλημα σημειώθηκε την Πέμπτη (11/8).

Ο 75χρονος δέχτηκε τέσσερις σφαίρες και έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος είχε χωρίσει με την κόρη του θύματος.

Ο άνδρας που αναζητείται από την Αστυνομία, διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία. Γνωρίζει πολύ καλά το βουνό και εκτιμάται ότι κρύβεται στην ορεινή περιοχή στα σύνορα της Άρτας με την Αιτωλοακαρνανία.

Άφαντος ο δράστης της δολοφονίας στην Άρτα - Τον ψάχνουν στο βουνό

Αστυνομικοί συνεχίζουν το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου. Το αυτοκίνητό του έχει εντοπιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ θεωρείται θέμα χρόνου να βρεθεί και να συλληφθεί ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα.

Δημοσίευμα στο epirustv αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το όπλο του εγκλήματος στο Αστροχώρι, με θύμα τον 75χρονο. Αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης της δολοφονίας να το έχει μαζί του. Εν τω μεταξύ, στο μικροσκόπιο έχει μπει η μαρτυρία βοσκού, ο οποίος ανέφερε πως τον συνάντησε στο βουνό.

Άρτα: Αναζητείται ο δράστης - Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του | 12/8/22 | ΕΡΤ

Πώς έγινε το έγκλημα στην Άρτα - Ο 29χρονος πυροβόλησε πρώτα την πρώην σύζυγό του

Το epiruspost αναφέρει ότι η δολοφονία σημειώθηκε στην αυλή του 75χρονου. Είχε προηγηθεί καβγάς με τον 29χρονο γαμπρό του για οικογενειακούς λόγους. Ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές με κυνηγετική καραμπίνα, αφαιρώντας τη ζωή του 75χρονου.

Δημοσίευμα στο arta2day.gr επισημαίνει ότι ο 29χρονος στόχευσε αρχικά την 36χρονη πρώην σύζυγό του, με τον πατέρα της να μπαίνει μπροστά για να την προστατεύσει.

Ο 29χρονος στην Άρτα που σκότωσε τον πεθερό του με καραμπίνα
Ο 29χρονος στην Άρτα που σκότωσε τον πεθερό του με καραμπίνα © Facebook

Μαζί είχαν αποκτήσει ένα παιδάκι, 2,5 ετών, σύμφωνα με το epirus-tv-news. Μετά το διαζύγιο η 36χρονη και ο γιος της ζούσαν στο σπίτι του παππού της οικογένειας. Τα τραγικά γεγονότα στο Αστροχώρι της Άρτας εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Την Πέμπτη ο 29χρονος είχε πάει στο πατρικό στο Αστροχώρι στην Άρτα για να δει το παιδί. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν απρόσμενη τροπή, με τον γαμπρό να δολοφονεί με καραμπίνα τον πεθερό του και να τρέπεται σε φυγή.

Έγκλημα στη Άρτα: Δέχτηκε 4 σφαίρες για να σώσει την κόρη του | 12/8/22 | ΕΡΤ

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στην Άρτα

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου επισημαίνεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Η προανάκριση για τη δολοφονία βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που ο κλοιός για τη σύλληψη του 29χρονου δράστη στην Άρτα σφίγγει ολοένα και περισσότερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ