Ελλαδα

Δολοφονία στην Άρτα: Σκότωσε τον πεθερό του και εξαφανίστηκε - Στράφηκε και κατά της πρ. συζύγου του

Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δολοφονία με θύμα 80χρονο στην Άρτα: Σκότωσε τον πεθερό του και τράπηκε σε φυγή μετά από λογομαχία.

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/8) στο Αστροχώρι του Δήμου Καραϊσκάκη Άρτας. Άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μετά από έντονη λογομαχία ο γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε στην αυλή του σπιτιού του τον 80χρονο πεθερό του. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από την Αστυνομία στα γύρω χωριά, αλλά και στους γειτονικούς νομούς.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, όταν συνεπλάκησαν ο γαμπρός και πεθερός. Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς

Δολοφονία στην Άρτα: Ο πατέρας πήγε να πάρει την κόρη του μετά το διαζύγιο

Κατά άλλες πληροφορίες, το ζευγάρι που έχει και ένα παιδί ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο 80χρονος πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι. Ο 29χρονος οπλισμένος με την καραμπίνα τούς ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε τέσσερις φορές. Ο 29χρονος κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε και κατά της πρώην συζύγου του. Το διαζύγιο είχε βγει μόλις δύο ημέρες πριν. 

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του | Βραδινό δελτίο | 11/08/2022

Δολοφονία στην Άρτα: Θέμα ωρών η σύλληψη του δράστη, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά τη δολοφονία του πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας. Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ