Ελλαδα

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι

Το χρονικό της υπόθεσης και η κατάθεση της μητέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πατουσάκια μωρού στα χέρια γονιού
Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω (φωτογραφία αρχείου)

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι κατηγορούμενοι - Τι είχε συμβεί

Ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα αφέθηκαν σήμερα (12/8) μετά τις απολογίες οι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι άρπαξαν βρέφος 8 μηνών από το σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του στο Αιγάλεω.

Η 31χρονη μητέρα του βρέφος βρέθηκε εχθές στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.  Η 31χρονη στη μία και πλέον ώρα που κατέθετε αναφέρθηκε στη σχέση με τον έναν από τους δύο συλληφθέντες για την υπόθεση.

Σε δηλώσεις της στο Star η 31χρονη αποκάλυψε ότι τον 33χρονο κατηγορούμενο τον γνώριζε από το 2019, όταν έφυγε από τον Βόλο και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα. Από το τότε είχαν φιλικές σχέσεις, τις οποίες πρόδωσε ο κατηγορούμενος μετά την αρπαγή του βρέφους.

«Ήρθε σπίτι, καθίσαμε, παίξαμε λίγο με τον μικρό, επειδή εγώ του είχα πάρα πολλή εμπιστοσύνη του ζήτησα σαν χάρη να τον κρατήσει δύο λεπτά για να μπω να κάνω ένα γρήγορο ντουζ. Μου είπε εντάξει και μετά από κανένα δίλεπτο μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε: εγώ θα κατέβω για τσιγάρο. Του είπα εντάξει. Δεν με ενημέρωσε. Νόμιζα ότι θα έπαιρνε και το παιδί μαζί. Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήραν το μωρό χωρίς την άδεια μου και αν τον ξαναδώ μπροστά μου θα ήθελα μόνο να μάθω το γιατί. Υποτίθεται ότι το αγαπούσε το παιδί, το λάτρευε και θα έδινε τα πάντα για αυτόν. Όλο το χρυσάφι του κόσμου να έδινε κάποιος σε μια μητέρα, δεν θα έδινε το παιδί της» περιέγραψε η μητέρα του βρέφους.

Μητέρα βρέφους σε Αιγάλεω: «Έχω πέσει θύμα βιασμού από πολύ κοντινό πρόσωπο»

Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι σκόπευαν να πουλήσουν το βρέφος για 50.000 ευρώ, κάτι το οποίο αρνούνται από την πρώτη στιγμή.

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας εντόπισαν τους δύο άνδρες μαζί με το μωρό στο μετρό «Αγία Μαρίνα» στον Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δύο άνδρες ηλικίας 33 και 30 ετών ισχυρίστηκαν ότι πήραν το μωρό γνωστής τους για να το βγάλουν μία βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και διαμένει η γυναίκα. Κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» δημοτικοί αστυνομικοί έκριναν ύποπτους τους δύο άνδρες, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.. Οι αστυνομικοί τους ρώτησαν εάν κάποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του βρέφους. Αρχικά δεν απάντησαν, ενώ στη συνέχεια είπαν ότι τους το έδωσε η μητέρα του μωρού για να το πάνε βόλτα.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου βρέθηκε και η μητέρα του βρέφους, προκειμένου να τους καταγγείλει, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων που συνέλαβε τον 33χρονο και τον 30χρονο και σχημάτισε σε βάρος τους ποινική δικογραφία

«Θα πουλούσαν το μωρό για 50.000 ευρώ» Θρίλερ με αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω - Επ αυτοφώρω συλλήψεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ