Ελλαδα

Υπόθεση αρπαγής βρέφους στο Αιγάλεω - Τι είπαν στις αρχές οι δύο συλληφθέντες

Τα πρώτα στοιχεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρέφος - Μωρό
Βρέφος (φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / Pexels

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Σύλληψη δύο ανδρών και καταγγελία από τη μητέρα του μωρού 

Υπόθεση αρπαγής ενός βρέφους μόλις 8 μηνών απασχολεί τις αρχές. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) στο Αιγάλεω, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δύο άνδρες ηλικίας 33 και 30 ετών ισχυρίστηκαν ότι πήραν το μωρό γνωστής τους για να το βγάλουν μία βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και διαμένει η γυναίκα. Κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» δημοτικοί αστυνομικοί έκριναν ύποπτους τους δύο άνδρες, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.. Οι αστυνομικοί τους ρώτησαν εάν κάποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του βρέφους. Αρχικά δεν απάντησαν, ενώ στη συνέχεια είπαν ότι τους το έδωσε η μητέρα του μωρού για να το πάνε βόλτα.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου βρέθηκε και η μητέρα του βρέφους, προκειμένου να τους καταγγείλει, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων που συνέλαβε τον 33χρονο και τον 30χρονο και σχημάτισε σε βάρος τους ποινική δικογραφία, ενώ αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μυστήριο με αρπαγή βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ