Ελλαδα

Φωτιά στην Πεντέλη: Το βίντεο με την περίεργη έκρηξη στην Παλλήνη

Το οπτικό υλικό που έχει στη διαθεσή της η Αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή της περίεργης έκρηξης στην Παλλήνη, την ώρα που μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη
Η στιγμή της περίεργης έκρηξης στην Παλλήνη, την ώρα που μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη © YouTube/ANT1

Καρέ καρέ η περίεργη έκρηξη στην Παλλήνη. Το βίντεο που ενισχύει τις αναφορές ότι η φωτιά στην Πεντέλη ξεκίνησε από εμπρησμό. 

Ερωτήματα προκαλεί το βίντεο με την έκρηξη στην Παλλήνη, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 06.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η φωτιά στην Πεντέλη έχει προκαλέσει καταστροφές σε Ντράφι, Ανθούσα, Διώνη και Δασαμάρι. Η φορά του ανέμου έχει αλλάξει, σπρώχνοντας τις φλόγες προς Παλλήνη και Γέρακα.

Η έκρηξη στην Παλλήνη σημειώθηκε σε κοντέινερ, το οποίο βρισκόταν σε οικόπεδο -ελάχιστα μέτρα από το δάσος μια ανάσα από κατοικίες. Μια μεταλλική αντλία εκτοξεύεται και κάνει κομμάτια την καγκελόπορτα πολυκατοικίας. Διερχόμενος οδηγός μηχανής σώζεται κυριολεκτικά για δευτερόλεπτα.

Οι εικόνες δόθηκαν στη δημοσιότητα ένα 24ωρο μετά το βίντεο με τον εμπρηστή στην Παλλήνη. Κάτοικοι στην Πεντέλη και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής Αττικής δεν σταματούν να επαναλαμβάνουν ότι η φωτιά αποτελεί έργο εμπρηστών. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του εμπρησμού.

Φωτιά στην Πεντέλη: “περίεργη” έκρηξη στην Παλλήνη, την ώρα της πυρκαγιάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ