Ελλαδα

Φωτιά στο Μαρκόπουλο: Πώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν την πυρκαγιά

Λαχτάρησαν οι κάτοικοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απέτρεψαν τα χειρότερα στο Μαρκόπουλο οι πυροσβέστες που έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο
Απέτρεψαν τα χειρότερα στο Μαρκόπουλο οι πυροσβέστες που έθεσαν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ)

Φωτιά τώρα στο Μαρκόπουλο προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η άμεση αντίδραση των πυροσβεστών στην πυρκαγιά.

Ξέσπασε φωτιά στο Μαρκόπουλο σήμερα Σάββατο (16/7). Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η φωτιά στο Μαρκόπουλο έκανε στάχτη χαμηλή βλάστηση.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, εκδηλώθηκε σε κοντινή απόσταση από το αμαξοστάσιο του Δήμου.

Η αντίδραση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και αποτελεσματική. Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους, καθώς η περιοχή είναι γεμάτη με σπίτια.

Φωτιά στο Μαρκόπουλο - Το tweet από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Στην επιχείρηση για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά στο Μαρκόπουλο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, όπως αναφέρει το tweet της Πυροσβεστικής. Ρίψεις νερού πραγματοποίησαν δύο αεροσκάφη, ενώ σημαντική ήταν η συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ