Ελλαδα

Λυκαβηττός: Γέμισε κόσμο η Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων - Οι καταγγελίες για «ψευδοθαύματα»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπερασπίστηκε τον πατέρα Δημήτριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πατέρας Δημήτριος στη γεμάτη κόσμο Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό
Ο πατέρας Δημήτριος στη γεμάτη κόσμο Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό © ekklisiaonline

Πλήθος κόσμου στην εκκλησία Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Οι πιστοί δεν αποθαρρύνονται από τις καταγγελίες για «ψευδοθαύματα». Τι δηλώνει ο πατέρας Δημήτριος.

Στον Λυκαβηττό ο Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων ήταν γεμάτος κόσμο σήμερα Κυριακή (26/6) παρά τις καταγγελίες για «ψευδοθαύματα» που έχει κάνει ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

«Υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο μητροπολίτης.

Την ίδια στιγμή ο εφημέριος του ναού στον Λυκαβηττό, πατέρας Δημήτριος, δεν έχει απαντήσει ευθέως στις καταγγελίες, ωστόσο αναφέρεται έμμεσα σε αυτές μέσα από τις ομιλίες τους στους πιστούς, οι οποίοι συρρέουν στο μικρό εκκλησάκι. Μια τέτοια περίπτωση ήταν το Πάσχα, όταν μίλησε στους πιστούς τη Μεγάλη Πέμπτη.

π Δημήτριος - Χαίρομαι όταν με συκοφαντούν, μου βάζουν στεφάνια

Κοσμοσυρροή στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει πιστούς να φθάνουν στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία σήμερα Κυριακή (26/6). Ανάμεσά τους ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (νικητής του Survivor), ο οποίος είχε γνωστοποιήσει πριν από λίγες ημέρες πως ο εφημέριος είναι πνευματικός του πατέρας.

«Προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα. Εδώ είχε 30.000 κόσμο προχτές. Είναι στη συνείδηση του καθενός τι θα πιστέψει. Το μέρος αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο πάτερ Δημήτριος είναι πνευματικός μου πατέρας. Είναι δικαίωμά τους να καταγγέλλουν. Μειώνουμε τους ανθρώπους που έρχονται εδώ. Δεν είναι καθόλου αστείος ο λόγος που έρχονται εδώ. Εύχομαι να μην χρειαστεί κανείς να έρθει εδώ για θαύμα» είχε αναφέρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σχετικά με την εκκλησία Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

26/6/2022 | ΚΥΡΙΑΚΗ Β' ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΟΡΘΡΟΣ & ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ GREEK ORTHODOX DIVINE LITURGY LIVE

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ