Ελλαδα

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καταγγέλλει ψευδοθαύματα στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό

Tι λέει για πολιτικά πρόσωπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάβρος ο Μητροπολίτης Αργολίδος! Στο συρτάρι οι ανακρίσεις για τους Αγ. Ισιδώρους εξαιτίας επέμβασης πολιτικών
Μητροπολίτης Αργολίδος © vimaorthodoxias.gr

Μητροπολίτης Αργολίδος: Καταγγέλλει «ψευδοθαύματα» στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό.

«Υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα» λέει ο Μητροπολίτης Αργολίδας, Νεκτάριος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εδώ Πελοπόννησος» ο μητροπολίτης εστίασε στην εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου που αναγνώστηκε σε όλους τους ναούς της χώρας και αναφερόταν στους ψευδοπροφήτες που υπάρχουν εντός της Εκκλησίας.

«Έχουν γίνει τρεις ανακρίσεις για την περίπτωση αυτή, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα…Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια…Υπάρχει ποινική διάσταση…Γιατί η Πολιτεία επεμβαίνει σε θέματα καθαρά εκκλησιαστικά;…Πρόκειται για απάτη ολκής…Από την στιγμή που υπάρχει διαφήμιση υπάρχει αγυρτεία δεν υπάρχει αγιότητα», αναφέρει ο Μητροπολίτης Αργολίδoς.

Ο κ. Νεκτάριος τόνισε στην ίδια εκπομπή ότι «πάντοτε στο χώρο της εκκλησίας αλλά και έξω επειδή οι άνθρωποι έχουν αγωνία για το μέλλον τους και για το τι θα συμβεί όπως με τα θέματα υγείας ή θα τρέξουν στο μέντιουμ και στο μάγο ή υπάρχουν κάποιοι δυστυχώς που εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις αυτές μέσα στο χώρο της εκκλησίας και παριστάνουν τους αγίους και τους προφήτες αναστατώνοντας τον κόσμο».

«Αυτό το φαινόμενο εντάθηκε πάρα πολύ τώρα με τον κορωνοϊό και βλέπατε κυρίως ιερωμένους να παριστάνουν τους προφήτες λέγοντας διάφορα πράγματα με αποτέλεσμα ο κόσμος να αναστατώνεται. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πάρα πολύς κόσμος γιατί δήθεν γίνονται θαύματα», λέει ο Μητροπολίτης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ