- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης εκθείασαν την Τήνο ως τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Tην αυθεντικότητά της Τήνου αναδεικνύουν δύο αγγλόφωνα μέσα που καλύπτουν τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. "Δεν υπάρχει μέρος σαν αυτό το ελληνικό νησί, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει στην ηλιόλουστη παραλία και να απολαύσει τη γαλάζια θάλασσα" γράφει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη "Μούσα του Αιγαίου" το καναδικό "The Travel" με πάνω από 4 εκατομμύρια αναγνώστες. Και προσθέτει ότι η Τήνος " έχει διατηρήσει ακόμα την αυθεντική του γοητεία. Είναι ένα μέρος που προορίζεται για όσους απολαμβάνουν την ηρεμία και τις απρόσκοπτες παραλίες".
Αλλά και η βρετανική εφημερίδα LIVERPOOL ECHO παρουσιάζει την Τήνο ως "μια χαλαρωτική εναλλακτική, με πολλούς αρχαίους ανεμόμυλους που βρίσκονται σε όλη την απέραντη ύπαιθρό της". Τονίζει ότι αποτελείται από υπέροχα ορεινά χωριά και αμμώδεις παραλίες και εξαίρει το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό στις ταβέρνες του νησιού. Τέλος, αναφέρει ότι είναι ένα από τα πιο θρησκευτικά νησιά της Ελλάδας, με πολλά πανηγύρια να γίνονται σε όλο το νησί κάθε καλοκαίρι, στις 15 Αυγούστου, όταν γιορτάζεται η Παναγία.
«Η Τήνος παραμένει στην κορυφή της τουριστικής προβολής και αυτό δεν συμβαίνει τυχαία» δηλώνει ο Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος. «Προετοιμαζόμαστε, μελετάμε τις κινήσεις μας και προχωράμε σε επαφές και δράσεις που αναδεικνύουν την Τήνο μας σε όλο τον κόσμο. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι – καταλήγει ο Δήμαρχος – ότι κάθε επισκέπτης του νησιού μας γίνεται και φανατικός υποστηρικτής του. Και αυτό το οφείλουμε, όχι μόνο στο μοναδικό τουριστικό μας προϊόν αλλά και στο επαγγελματικό έμψυχο δυναμικό που κάνουν την Τήνο ακαταμάχητη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης
Δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.