Ελλαδα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Μαλανδρίνου μαζί με πέντε γυναικοκτόνους

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι φοβισμένος» λέει ο δικηγόρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φτάνει στο δικαστήριο - Δικάζεται για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και της μικρής Ρόξυ
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς - Με ποιους γυναικοκτόνους θα είναι στην ίδια φυλακή

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετάγεται από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Μαλανδρίνου, προκειμένου να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς και της σκυλίτσας Ρόξυ, τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά

Πληροφορίες του Ant1 αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν κατάφερε να πείσει τις αρχές για την παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο 33χρονος δολοφόνος είχε επικαλεστεί λόγους ασφαλείας προκειμένου να «κοπεί» η μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό σε άλλη φυλακή. Όπως είναι γνωστό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό λόγω του ειδεχθούς χαρακτήρα του εγκλήματος που είχε διαπράξει και παρέμενε σε πτέρυγα με φυλακισμένους για οικονομικά εγκλήματα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα τοποθετηθεί αρχικά σε κελί μόνος του και μετά από λίγες ημέρες θα βρεθεί σε κελί δύο ατόμων. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι είναι πολύ φοβισμένος, αγχωμένος και φοβάται για επιθέσεις. Ακόμη, θα βρίσκεται μακριά από την οικογένεια και τον δικηγόρο του. Σύμφωνα με τον Ant1, στη νέα φυλακή επιθυμεί να κάνει μεροκάματα, αλλά και να διαβάσει προκειμένου να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο. 

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προσέρχεται στο δικαστήριο
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στις φυλακές Μανδρίνου άλλοι πέντε γυναικοκτόνοι

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εκτίουν τις ποινές τους άλλοι πέντε γυναικοκτόνοι. Μεταξύ αυτών, ο γυναικοκτόνος της Μακρινίτσας, που σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της, αλλά και ο γυναικοκτόνος της Ορμυλίας Χαλκιδικής που σκότωσε με 7 μαχαιριές τη σύζυγό του και άρπαξε το ένα από τα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει. O δράστης κρυβόταν μαζί με το παιδί στο βουνό για 18 ημέρες, μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Ειδικότερα, τα ισόβια επιβλήθηκαν στον 34χρονο πιλότο για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και τα 10 χρόνια κάθειρξη για τη θανάτωση της Ρόξυ, της σκυλίτσας της οικογένειας. Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την Καρολάιν Κράουτς
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ