Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Ισόβια στον σύζυγο της Τζεβριέ - Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό - Το χρονικό της γυναικοκτονίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Το θύμα, η 29χρονη Τζεβριέ
Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Η 29χρονη Τζεβριέ

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Ισόβια στον σύζυγο της 29χρονης Τζεβριέ που την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά επιβλήθηκαν στον 31χρονο σύζυγο της Τζεβριέ, της 29χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 5 Δεκεμβρίου 2021. Ο 31χρονος την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Οι δικαστές δεν δέχθηκαν κανένα ελαφρυντικό. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στην απολογία του ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο γιατρός του ΠΓΝΑ, στο οποίο χειρουργήθηκε η 29χρονη Τζεβριέ, υποστήριξε ότι στα 25 χρόνια της πορείας του δεν είχε συναντήσει ασθενή, το νεφρό του οποίου βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση. 

Ο δολοφόνος της 29χρονης Τζεβριέ θα οδηγηθεί στις φυλακές Νιγρίτας, όπου και κρατούνταν προφυλακισμένος από τις 10 Δεκεμβρίου του 2021, ενώ αναμένεται να ασκήσει έφεση. 

Γυναικοκτονία: ισόβια στον σύζυγο της Τζεβριέ

 

 

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Το χρονικό του εγκλήματος με θύμα την 29χρονη Τζεβριέ 

Η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Συγγενείς ανέφεραν ότι η άτυχη μητέρα έμεινε επί τρεις ώρες στο σπίτι μετά τον ξυλοδαρμό, διάστημα κατά το οποίο οι δικοί της προσπάθησαν να τη συνεφέρουν, ωστόσο, η κατάστασή της ήταν σοβαρή και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή. Εκεί τη συνόδευε ο ίδιος ο σύζυγός της.

Η 29χρονη είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι έπεσε από ύψος και συγκεκριμένα από σκάλα. Η γυναίκα υπεβλήθη σε τέσσερα χειρουργεία και διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά της δεν παρέπεμπαν σε πτώση από σκάλα, αλλά σε ξυλοδαρμό. Συγκεκριμένα, είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορωνοϊό και για τον λόγο αυτό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid. Η γυναίκα κατέληξε, ενώ όταν 31χρονος έμαθε ότι η σύζυγός του πέθανε, εξαφανίστηκε.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά. 

Κηδεία Τζεβριέ - 16η Γυναικοκτονία στη χώρα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ