Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά: Οι νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας σε μπλοκ φαρμακευτικής εταιρείας

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στην Πάτρα σε μπλοκ φαρμακευτικής εταιρείας με το λογότυπο του φαρμάκου Nexavar για καρκινοπαθείς. Τα ερωτήματα που προκύπτουν.

Στην Πάτρα η πολύκροτη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά δεν σταματά να έχει νέες εξελίξεις. Την ώρα που ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει εκταφή της Μαλένας, στο μικροσκόπιο μπαίνουν νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Η εκπομπή «Live News» του Mega έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με ζωγραφιές που έκανε η Τζωρτζίνα, το τρίτο και τελευταίο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη που πέθανε χρονικά. Για τον θάνατό της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στη μητέρα της, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στο παιδί της μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε δοθεί στη δημοσιότητα ένα νέο σημείωμα της Τζωρτζίνας, στο οποίο έγραφε «Μαμά είσαι κακιά». Το σημείωμα αυτό, μαζί με τη σχολική τσάντα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του 9χρονου παιδιού, βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, μέσα στο οποίο μπήκε δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς. Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, το μπλοκ φαρμακευτικής εταιρείας και το φάρμακο για τον καρκίνο

Οι ζωγραφιές έχουν γίνει σε ένα μπλοκ φαρμακευτικής εταιρείας. Στο κάτω μέρος υπάρχει το λογότυπο του φαρμάκου Nexavar, το οποίο χρησιμοποιείται σε χημειοθεραπεία για ασθενείς με καρκίνο στο ήπρα ή τα νεφρά.

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που προκύπτουν, είναι ποιος έδωσε και πώς βρέθηκε ένα τέτοιο μπλοκ στην οικογένεια Δασκαλάκη, μέσα στο οποίο έγιναν οι ζωγραφιές από την Τζωρτζίνα.

«Δεν είχε χορηγηθεί ποτέ τέτοιο φάρμακο στη Μαλένα. Αυτό είναι ένα σκεύασμα για άλλου τύπου καρκίνου και σίγουρα όχι για λευχαιμία. Δεν υπάρχει στο νοσοκομείο και δεν το χρησιμοποιούμε» ξεκαθάρισε ο ογκολόγος της Μαλένας.

Τι δείχνουν οι νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Η Τζωρτζίνα, κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου, χρησιμοποιεί αρκετές φορές μαύρο μαρκαδόρο. Ανάμεσα στις ζωγραφιές υπάρχουν και δύο λέξεις, γραμμένες με μαύρο χρώμα: «Καλή μαμά».

Την ίδια στιγμή ζωγραφιές που ήταν αφιερωμένες στη γιαγιά της (τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη), έχουν γίνει με ζωηρά και φωτεινά χρώματα.

Σφραγίζεται το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Εν τω μεταξύ, απόρριψη για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Μάνου Δασκαλάκη -  Ρούλας Πισπιρίγκου, Ευγενίας Κούτρα, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Πατρών.

Ειδικότερα, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς είχαν ζητήσει να τους παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου. Το Ειρηνοδικείο Πατρών διέταξε επίσης να σφραγιστεί το σπίτι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις