Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο σημείωμα της Τζωρτζίνας - «Μαμά είσαι κακιά» (βίντεο)

Το Χ πάνω στην καρδούλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τζωρτζίνα χαρακτηρίζει «κακιά μαμά» τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε χειρόγραφο σημείωμα
Η Τζωρτζίνα χαρακτηρίζει «κακιά μαμά» τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε χειρόγραφο σημείωμα © YouTube/Star

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το σημείωμα από την Τζωρτζίνα στην Πάτρα, στο οποίο το παιδί γράφει "μαμά είσαι κακιά" με ένα Χ στην καρδούλα.

Σημείωμα που έγραψε η Τζωρτζίνα και μέσω αυτού αναφέρεται στη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, δόθηκε στη δημοσιότητα. Την ώρα που εξετάζεται πώς θα χρησιμοποιηθεί το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα, το Star δημοσίευσε ένα χειρόγραφο σημείωμα που είχε γράψει η 9χρονη.

Μέσα από αυτό προκύπτουν στοιχεία για τη σχέση του παιδιού με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς το παιδί αποτυπώνει σκέψεις και συναισθήματα στο χαρτί.

Τζωρτζίνα σε Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά είσαι κακιά» - Το χειρόγραφο σημείωμα

Στο χειρόγραφο σημείωμα η Τζωρτζίνα αναφέρει: «Χωριό όχι. Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχει ένα Χ πάνω σε μια καρδούλα. Μια γραμμή πιο κάτω η Τζωρτζίνα γράφει «εγωίστρια» και σχηματίζει με το μολύβι μια μουτζούρα.

Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο, το οποίο η 9χρονη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου χρησιμοποιούσε στο σχολείο για τις ασκήσεις της πριν υποστεί το μεγάλο επεισόδιο που της προκάλεσε την εγκεφαλοπάθεια.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είχε αναφέρει ότι «η 9χρονη Τζωρτζίνα βασανίστηκε με πολλαπλούς τρόπους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ