Ελλαδα

Ιατροδικαστής για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εκταφή της Μαλένας αν...»

Σφραγίζεται το σπίτι όπου έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα 3 παιδιά, Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δηλώνει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, για το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Μαλένας.

Στο ενδεχόμενο εκταφής της Μαλένας, του παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη που έφυγε πρώτο από τη ζωή αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, σημειώνοντας ότι αυτό θα συμβεί αν τα αποτελέσματα δείξουν ότι ο θάνατος του κοριτσιού ήλθε ως συνέπεια κάποιας τοξικής ουσίας. 

«Τα υλικά τα οποία ήταν διαθέσιμα θα χρησιμοποιηθούν για να γίνει τοξικολογική ανάλυση. Αν αυτή αποβεί αρνητική τότε, θεωρώ, εφόσον υπάρχει ο προβληματισμός σχετικά με τη χορήγηση τοξικής ουσίας ή όχι, οφείλει να γίνει εκταφή. Θα ληφθούν τα όποια υλικά από τη σορό για να γίνει και η τελευταία προσπάθεια τοξικολογικής διερεύνησης», ανέφερε ο κ. Γαλεντέρης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της υπάρχουσας τοξικολογικής διερεύνησης: «Υπάρχει μία που είναι σε εξέλιξη. Ας περιμένουμε να δούμε από εκεί αν γίνει κάτι. Αν τα αποτελέσματα δείχνουν έναν θάνατο τοξικού τύπου, τότε μπορεί να γίνει και η εκταφή της Μαλένας».

Δ. Γαλεντέρης: Δεν μπορεί να γίνει γνωστή η ακριβής ώρα θανάτου του 43χρονου | 30/5/22 | ΕΡΤ

Πάτρα 3 παιδιά: Σφραγίζεται το σπίτι όπου έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη

Εντός της ημέρας αναμένεται να σφραγιστεί το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μετά την είσοδο του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, η οποία και προκάλεσε αντιδράσεις και από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. 

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς. Το σπίτι της οικογένειας θα σφραγιστεί, παρουσία της αστυνομίας και συμβολαιογράφου.

Σφραγίζεται εντός της ημέρας το σπίτι της οδού Μπιζανίου | 30/5/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ