Ελλαδα

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Αυτό είναι το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε (βίντεο)

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε στην αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά - Ο ΡάινερΤζέισον Πέντερσεν (ένθετη)
Το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε στην αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά - Ο ΡάινερΤζέισον Πέντερσεν (ένθετη) © Mega Tv

Στην αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά χρησιμοποιήθηκε ένα λευκό βαν. Αναζητείται ο πατέρας του Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν για την εξαφάνιση του παιδιού.

Στην Κηφισιά η υπόθεση με την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία. Στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από κάμερα ασφαλείας που δείχνει το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε για την αρπαγή του παιδιού από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται το λευκό βαν να κινείται στον δρόμο. Μέσα σε αυτό ο κουκουλοφόρος έχει βάλει τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν.

Το λευκό βαν είχε ενοικιαστεί στο όνομα συγγενικού προσώπου του πατέρα του 6χρονου πριν από λίγες ημέρες. Η παραλαβή έγινε στο αεροδρόμιο. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε υποκατάστημα της εταιρείας στη λεωφόρο Συγγρού.

Οι αστυνομικοί, λαμβάνοντας υπόψιν τα προβλήματα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει ο πατέρας, θεωρούν απίθανο να ήταν αυτός ο άνδρας με την κουκούλα που άρπαξε τον 6χρονο στην Κηφισιά και έτρεξε γρήγορα. Εφόσον τελικά αποδειχθεί ότι ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται πίσω από την αρπαγή, τότε θα πρέπει να υπάρχει και συνεργός.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στον πατέρα και τη μητέρα του 6χρονου έχει προηγηθεί δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ