Ελλαδα

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Φαίνεται ηθικός αυτουργός να είναι ο πατέρας»

Άνδρας με κουκούλα άρπαξε τον 6χρονο Ράινερ από το σπίτι του

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Η φωτογραφία και τα στοιχεία του μικρού Ράινερ
Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Η φωτογραφία και τα στοιχεία του - Amber Alert

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Τι δηλώνει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού - Το χρονικό και το Amber Alert

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ που έπεσε θύμα αρπαγής μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά. Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε ότι εκτιμάται πως ο πατέρας του παιδιού είναι ο ηθικός αυτουργός της αρπαγής

«Είμαι μία ιστορία που φαίνεται να είναι αρπαγή από τον πατέρα. Αυτό που μας τρομάζει είναι ότι φέρεται να έγινε από τρίτο πρόσωπο, που μπήκε μέσα στο σπίτι και άρπαξε το παιδί. Συνέβη κάτι που είναι φρικτό, δεν συνάδει -και πατέρας και μάνα να είσαι - να αρπάζεις ένα παιδί με έναν τόσο βίαιο τρόπο. Φανταστείτε τον τρόμο του παιδιού. Τι αγάπη μπορεί να έχει ξανά όταν το κάνεις ένα τόσο μεγάλο κακό. Εκτός από την εθνική προσπάθεια που γίνεται από το Amber Alert, ήδη το Χαμόγελο του Παιδιού έχει ενημερώσει για την εξαφάνιση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά», δήλωσε στον Αντ1 o Κώστας Γιαννόπουλος. 

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Το χρονικό - Κουκουλοφόρος άρπαξε το παιδί

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, άνδρας που φορούσε κουκούλα μπήκε στο σπίτι της οικογένειας στην Κηφισιά και άρπαξε το παιδί περί τις 20:40 το βράδυ της Τρίτης, τη στιγμή που ο 6χρονος βρισκόταν μόνος με τη γιαγιά του. 

«Έκτοτε αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονόμου. 

Όπως περιέγραψε,  το παιδάκι ήταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Όταν άνοιξε την πόρτα, ένας άγνωστος τον απήγαγε. Το σπίτι δεν είχε κάμερες, αλλά υπάρχει πληροφόρηση από τα γειτνιάζοντα ακίνητα. Ο δράστης της αρπαγής εκτιμάται ότι είναι έως 45 ετών με ύψος έως 1,80, ενώ κινείτο με βανάκι.

Αγωνία για το 6χρονο αγοράκι που εξαφανίστηκε από την Κηφισιά | Ώρα Ελλάδος 25/05/2022 | OPEN TV

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του παιδιού»

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει: 

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

» Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση». 

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Η φωτογραφία και τα στοιχεία του μικρού Ράινερ
Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Η φωτογραφία και τα στοιχεία του - Amber Alert

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ