- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αμύνταιο Φλώρινας: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του
Οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος από το Αμύνταιο Φλώρινας, που φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του.
Προφυλακιστέο έκρινε η ανακρίτρια Φλώρινας τον 35χρονο από χωριό του Αμυνταίου Φλώρινας, που φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του.
Ο 35χρονος έλαβε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου νοσηλευόταν μετά τον αυτοτραυματισμό του και οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, η οποία, αργά το μεσημέρι, σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Φλώρινας, αφού τού απήγγειλε κατηγορίες για την κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού, διέταξε την προφυλάκισή του. Στη συνέχεια, ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.
Η υπόθεση κακοποίησης της μικρής μαθήτριας εξιχνιάστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών της, που είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά της, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της ψυχολόγου του σχολείου, η οποία μίλησε με το νεαρό κορίτσι. Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας, μαζί με όλο το υλικό της προανάκρισης, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Φλώρινας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.