Ελλαδα

Σούρας για γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Μπάμπης Νο2 ο συζυγοκτόνος»

Τι δήλωσε ο γνωστός ψυχίατρος - «Κοιτούσε τρεις ώρες το πτώμα» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα και η 43χρονη φαρμακοποιός
Ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα και η 43χρονη φαρμακοποιός © Facebook

Ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα είναι «Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Νο2», εκτίμησε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας για τη γυναικοκτονία της φαρμακοποιού.

Για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα μίλησε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, επισημαίνοντας ότι ο συζυγοκτόνος παρουσιάζει ομοιότητες με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον άνδρα που δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο 55χρονος στην Καβάλα έπνιξε με τα χέρια του τη 43χρονη φαρμακοποιό μέσα στο φαρμακείο στον οικισμό Πηγές του Δήμου Νέστου. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ηλικίας 10 και 6 ετών.

Μιλώντας για την τρίτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2022, ο Δημήτρης Σούρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπάμπης νούμερο 2 το περιστατικό της Καβάλας». Και εξήγησε: «Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αντικοινωνικής διαταραχής της προσωπικότητας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δράστης ήταν βίαιος και απειλητικός.

» Ο κόσμος τι άλλο πρέπει να δει για να καταλάβει ότι ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας είναι εκεί και περιμένει; Ο δολοφόνος έχει δείγματα και συμπτώματα, αλλά εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε για να προλάβουμε».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, μια «πρώην του συζυγοκτόνου της Καβάλας είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα».

Γιατί ο συζυγοκτόνος στην Καβάλα έκανε ανάρτηση την ώρα της κηδείας - Η εκτίμηση Σούρα

Αναφορικά με την ανάρτηση που έκανε ο συζυγοκτόνος την ώρα της κηδείας της φαρμακοποιού, ο γνωστός ψυχίατρος έθεσε το ερώτημα: «Μήπως το πάει για την ψυχιατρική νόσο για να πέσει στα μαλακά».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Δημήτρης Σούρας αναφέρθηκε και στο τροχαίο στη Μονεμβασιά με τους δύο νεκρούς.

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος στην Καβάλα που σκότωσε την 43χρονη φαρμακοπειό
Ο 55χρονος συζυγοκτόνος στην Καβάλα που σκότωσε την 43χρονη φαρμακοπειό © Facebook

«Να του την έδωσε στο κεφάλι και να το έκανε αυτό εκείνη τη στιγμή πάει να πει ότι κάτι είχε προηγηθεί και το οποίο δεν το είδε κανένας. Αλλά αυτό που είχε προηγηθεί πιθανώς να είναι μία ψυχική νόσος που τότε έδωσε το πικ του, μία νόσος που να μην είχε διαπιστωθεί, μπορεί να ήταν οργανωμένη και ξαφνικά να βγήκε» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι ο οδηγός αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση, γι' αυτό και πρέπει να «μιλήσουν» οι γιατροί και οι ψυχίατροι που θα τον εξετάσουν.

Καβάλα: Τη στραγγάλισε γιατί θεωρεί ότι του ανήκει, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης

«Σύζυγος δυνάστης ο γυναικοκτόνος στην Καβάλα» - Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης φαρμακοποιού σε δηλώσεις του στο Mega ξεκαθάρισε: «Είναι γυναικοκτονία, είναι συζυγοκτονία, ο δράστης είναι ένας σύζυγος δυνάστης».

«Ο άνθρωπος αυτός πίστευε ότι του ανήκε η αδικοχαμένη Αΐντα, γι’ αυτό τη σκότωσε. Γι' αυτό μιλάμε για προμελετημένο δόλο» υπογράμμισε ακόμη.

Η 43χρονη φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της στην Καβάλα
Η 43χρονη φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της στην Καβάλα © Facebook

Και πρόσθεσε: «Η συμπεριφορά μετά την πράξη δείχνει ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά τη δολοφονία ο άνθρωπος αυτός ήταν τρεις ώρες μέσα στον χώρο και κοιτούσε το πτώμα. Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει».

Έγκλημα στην Καβάλα: Για φόνο εκ προμελέτης μιλούν οι συγγενείς | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ