Ελλαδα

Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο ηλικιωμένους

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους
Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους © spartanews.gr

Τροχαίο στη Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 52χρονος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, με το αυτοκίνητο να διανύει ξέφρενη πορεία.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο 52χρονος οδηγός εμβόλισε περιπολικό και ένα ΙΧ πολίτη, ο οποίος επιχείρησε να τον σταματήσει. Νεκροί είναι δύο 77χρονοι. Ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμελλος. Τα τραγικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022 στη Μονεμβασιά μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων και περαστικών, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν πως ο οδηγός του οχήματος έκανε αναστροφή για να παρασύρει ξανά τους αναβάτες της μηχανής.

Ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους ήταν τραγουδιστής και είχε εμφανιστεί στο παρελθόν σε reality show, ερμηνεύοντας τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ποιος είναι ο οδηγός που σκότωσε με αυτοκίνητο τους δύο ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά

«Αυτός γεωργός είναι, από τη Συκιά, έχει ένα ξενοδοχείο εδώ η αδελφή του. Δεν είχε καμία σχέση. Εγώ τον ήξερα τον δράστη, ήταν ψυχάκιας, τι να κάνουμε ας τον μάζευε η οικογένειά του, λένε ότι έπαιρνε χάπια. Τι να πω. Πήγε τσάμπα, σαν το σκυλί στο αμπέλι ο αδελφός μου, τώρα ποιος φταίει, τι; Ψάξτε να το βρείτε», ανέφερε ο αδελφός ενός εκ των δύο ηλικιωμένων που βρήκαν τραγικό θάνατο στη Μονεμβασιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τροχαίο στη Μονεμβασιά ο 52χρονος οδηγός κατέφυγε σε πάρκινγκ ταβέρνας της περιοχής, όπου τον έδιωξαν όταν διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν γεμάτο αίματα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι στα πρώτα του λόγια ο οδηγός είπε ότι «δεν έγινε και τίποτα», ισχυριζόμενος πως δεν κατάλαβε την παρουσία των δύο ηλικιωμένων.

"Δεν έγινε και τίποτα" - Οδηγός ΙΧ σε αμόκ σκότωσε δύο ηλικιωμένους επιβάτες μηχανής

Το χρονικό του τροχαίου στη Μονεμβασιά

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το όχημα στη Μονεμβασιά είχε αναπτύξει ταχύτητα. Ο οδηγός, ηλικίας 52 ετών και με καταγωγή από τη Συκιά Μολάων, χτύπησε τη μηχανή με τους δύο αναβάτες.

Δημοσίευμα στο spartanews αναφέρει ότι αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το μηχανάκι και παρέσυρε τον έναν από τους δύο αναβάτες για 200 μέτρα περίπου, έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε με το όχημα προς τον δεύτερο αναβάτη, ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο και τον παρέσυρε επίσης για 150 μέτρα περίπου.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασύρει εκ νέου τον δεύτερο αναβάτη, στη μέση του δρόμου υπήρχαν κάτοικοι που έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον βαριά τραυματισμένο ηλικιωμένο.

Μονεμβασιά: Το χρονικό του αδιανόητου τροχαίου | 8/5/22 | ΕΡΤ

Η συγκλονιστική περιγραφή από τον γιο του ηλικιωμένου στη Μονεμβασιά - «Τους έσερνε για 200 μέτρα»

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή από τον γιο ενός εκ των ηλικιωμένων, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Μονεμβασιά. Όπως είπε, 5 λεπτά πριν από την τραγωδία είχε συναντηθεί με τον πατέρα του και βρισκόταν πολύ κοντά όταν το όχημα τον παρέσυρε και τον σκότωσε.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Δουλεύω delivery και ήμουν στο σημείο, είδα το σκηνικό μπροστά μου» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ.

Μονεμβασιά: Συγκλονίζει ο γιος του ενός εκ των δύο νεκρών - Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ