Ελλαδα

Δίκη Αναγνωστόπουλου: «Πήρε λεφτά από τη μητέρα της Καρολάιν την ημέρα της κηδείας»

Τι αποκάλυψε μάρτυρας στο δικαστήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Φίλη της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Δεν αντέχει να αντικρίσει τον κατηγορούμενο είναι πολύ οργισμένη μαζί του» είπε για την μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Ντε Λα Κουέστα, οικογενειακή φίλη που κατέθεσε στο δικαστήριο.

Η μάρτυρας είπε πως η μητέρα της 20χρονης δεν θέλει να δει τον κατηγορούμενο και για τον λόγο αυτό, για να αποφύγει τα συναισθήματα οργής που θα της ανακινήσει, δεν θέλησε να προσέλθει στο δικαστήριο. «Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της και μετά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο αλλά και γιατί της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες», κατέθεσε η μάρτυρας για τη φίλη της που τώρα μεγαλώνει την κόρη της Καρολάιν.

Η φίλη της οικογένειας της Καρολάιν κατέθεσε πως μετά την ομολογία και σύλληψη του γαμπρού της, της εξομολογήθηκε η μητέρα της Καρολαιν ότι ο Αναγνωστόπουλος την ημέρα της κηδείας πήρε από εκείνη 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την μάρτυρα, η φράση που της είπε η κυρία Ντε Λα Κουέστα ήταν «να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο του παιδιού μου αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Στη συνέχεια στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε εθελόντρια του φιλοζωικού Σωματείου από το οποίο υιοθέτησε την σκυλίτσα Ρόξυ, η Καρολάιν.

Όπως είπε η μάρτυρας την αίτηση για την υιοθεσία την είχε υποβάλει η Καρολάιν. «Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού» ανέφερε.

Πρόεδρος: Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

Μάρτυρας: Ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τόσο εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.

Δίκη Αναγνωστόπουλου: «Κακοποίησε το παιδί του αφήνοντας το πλάι στην νεκρή Καρολάιν»

Στην πολύωρη κατάθεση της η κυρία Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας, περιέγραψε στο δικαστήριο με τα πιο μελανά χρώματα την προσωπικότητα του 34χρονου, εκφράζοντας την άποψη της ότι για όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στον γάμο του με την Καρολάιν είχε εκείνος την αποκλειστική ευθύνη.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, ο Αναγνωστόπουλος «ως χειριστικός άνθρωπος» εγκλώβιζε συναισθηματικά την 20χρονη σύζυγό του.

«Ο χειριστικός άνθρωπος έχει ένα ταλέντο: να χειρίζεται με ένα λεπτό τρόπο το θύμα. Του διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Το κάνει να νιώθει ενοχές. Η Καρολάιν έλεγε “μήπως εγώ κάνω λάθος;”. Μετά έλεγε “όχι, έχω χάσει τη ζωή”». Κατά την άποψη της, η 20χρονη μετά τον γάμο «ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο του κατηγορούμενου αλλά σιχαίνονταν τον άνθρωπο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο».

Αναφερόμενη στο έγκλημα και στον τρόπο που λειτούργησε ο κατηγορούμενος, η κυρία Μυλωνοπούλου επισήμανε: «Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί, που το τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται τον θάνατο. Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. Το κακοποιεί βάζοντάς το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ