Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μίλησαν» τα ψηφιακά μέσα - Τι αναζητούσε η 33χρονη

Οι Αρχές «σάρωσαν» τα όσα έψαχνε στο διαδίκτυο η 33χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου © Eurokinissi

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η 33χρονη κατηγορούμενη φαίνεται πως έψαχνε σε κινητά και τάμπλετ όσα άκουγε στην τηλεόραση και διάβαζε στα Μέσα.

«Μίλησαν» τα ψηφιακά μέσα, τα οποία χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις Αρχές, ωστόσο, να μην εντοπίζουν κάποιο ισχυρό στοιχείο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης και κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Πατρών έδειξαν πολλές διαδικτυακές αναζητήσεις, που, όμως, τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν την δική της σύλληψη.

Να σημειωθεί πως από τις 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας (smartphone).

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έψαχνε να βρει όσα άκουγε στην τηλεόραση

Η 33χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, φαίνεται πως έψαχνε στη Google πληροφορίες για οτιδήποτε άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα, τα οποία ακούγονταν στα Μέσα ότι χρησιμοποιήθηκαν στην 9χρονη.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η τελευταία αναζήτησή της εντοπίζεται στις 30 Μαρτίου λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Συγκεκριμένα, αναζητούσε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ