Ελλαδα

Κατερινόπουλος: «Ούτε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε ο Μάνος Δασκαλάκης πείθουν»

«Κάτι κρύβουν, ο ένας κρατάει τον άλλον με κάτι», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θανάσης Κατερινόπουλος
Θανάσης Κατερινόπουλος © Youtube

Θανάσης Κατερινόπουλος για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Τι εκτιμά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Την εκτίμηση ότι «η Ρούλα Πισπιργίκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πειθούν» εξέφρασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε δηλώσεις του σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και τη στάση που κρατούν οι γονείς τους. 

«Τον κύριο Δασκαλάκη τον χαρακτήρισα προχθές- και αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα- ζεν πρεμιέ. Χάνει τα παιδιά του και πάει στα δικαστήρια να δηλώσει παράσταση αγωγής και βγαίνοντας από εκεί, είδατε όλοι σας έναν άνθρωπο που μόνο λύπη, μόνο πόνο και οδύνη δεν έδειχνε. Το αντίθετο έδειξε την επόμενη μέρα που πήγε να καταθέσει. Βγήκε έξω και έχανε τον δρόμο. Έχουμε και κάτι άλλο, κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ που ουσιαστικά είναι κατά της πρώην – νυν συζύγου του αλλά σε μια κατάθεση που έδωσε και έχει δει το φως, το μεγαλύτερο μέρος της είναι σχεδόν το αντίθετο. Δηλώνει σχεδόν τη στήριξή του σε εκείνη», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και πρόσθεσε: 

«Άλλα κατέθεσε και άλλα δηλώνει. Γιατί; Τι είναι αυτό που κρύβει; Ξέρουμε ότι δεν είχαν δια ζώσης επικοινωνία αλλά υπάρχει ένα μήνυμα που στάλθηκε στη Ρούλα μέσω της κατάθεσής του, ότι είναι εδώ και τη στηρίζει. Αυτή η στήριξη, σε σχέση με την καταγγελτική παρουσία του στα ΜΜΕ δείχνει ότι μας δουλεύει….Η κατηγορούμενη δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της. Κάτι κρύβει, ο ένας κρατάει τον άλλον με κάτι» ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας».

Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε ότι υπάρχει συμμετοχή και άλλων ατόμων στη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. «Πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή και άλλων σε αυτά τα εγκλήματα και μη ξεχνάτε ότι ακόμα και η παρασιώπηση εγκλήματος είναι έγκλημα… Είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα θα τους δούμε να οδεύουν στον Κορυδαλλό… Η γλώσσα του σώματος για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι αλάνθαστη σε αντίθεση με τη γλώσσα του στόματος»

Ακόμη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι είναι πιο σκοτεινά από αυτό της παθολογικής ζήλιας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη.  «Το μεγάλο ερώτημα είναι στο κίνητρο. Πολύ βιάστηκαν και είπαν ότι ήταν η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο. Προσωπικά δεν πείθομαι αν δεχτώ ότι ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών και διέκοψε την εγκυμοσύνη όπως και τα υπόλοιπα για εξωσυζυγικές σχέσεις κτλ. Αν αυτά ισχύουν δε νομίζω ότι υπάρχει το κίνητρο παθολογικής ζήλιας… Δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι το μόνο κίνητρο».

Για τη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη και όσα είπε στην κατάθεσή του είχε αναφερθεί και στο κεντρικό δελτίο του Star. 

Θανάσης Κατερινόπουλος: "Κάπου δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος" - 10/4/22

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ