Ελλαδα

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω να μάθω πού βρήκε την κεταμίνη»

«Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τα παιδιά του στην Πάτρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την κεταμίνη
Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για τα παιδιά του στην Πάτρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την κεταμίνη © YouTube | Facebook

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου. Τι είπε ο πατέρας για την κεταμίνη, την 33χρονη και τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε σε νέα δήλωση για τον θάνατο των τριών παιδιών του. Με τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα να είναι καταιγιστικές, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου, την 33χρονη σύζυγό του που κατηγορείται για παιδοκτονία.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα (Τζωρτζίνα, Μαλένα και Ίριδα) ξεκαθάρισε ότι δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και θέλει να μάθει την αλήθεια.

Όπως και στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μάνος Δασκαλάκης κράτησε ξανά αποστάσεις και αυτήν τη φορά από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη σύζυγός του κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη. Νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι στον οργανισμό του 9χρονου κοριτσιού βρέθηκαν και άλλες δύο ουσίες.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στην εφημερίδα «Μπαμ». Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Ο «εξαφανισμένος» Μάνος Δασκαλάκης στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί!

Μάνος Δασκαλάκης για θάνατο παιδιών στην Πάτρα: «Θέλω να μάθω την αλήθεια»

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κεταμίνη, την ουσία που ανιχνεύτηκε σε μεγάλη ποσότητα στην Τζωρτζίνα και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί το 9ο και μοιραίο επεισόδιο.

Στην ερώτηση για τις επόμενες κινήσεις τους μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία για παιδοκτονία που της έχει απαγγελθεί, απάντησε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Ρούλα Πισπιρίγκου, Τζωρτζίνα και Μάνος Δασκαλάκης

Μάνος Δασκαλάκης: «Μετανιώνω που δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές με τα παιδιά μου»

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη η οποία δημοσιεύεται την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου».

Και προσθέτει: «Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Ελεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξή του δήλωσε πως δεν γνωρίζει πώς βρήκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη
Ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξή του δήλωσε πως δεν γνωρίζει πώς βρήκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη © YouTube

» Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Μάνος Δασκαλάκης - Ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη

«Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι.

» Ελεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή.

» Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της, δήλωσε άγνοια για την κεταμίνη και αρνήθηκε την κατηγορία για παιδοκτονία. Την ίδια στιγμή νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως, σύμφωνα με τις οποίες η 33χρονη κατηγορούμενη για παιδοκτονία έθαψε μαζί με το τάμπλετ την Τζωρτζίνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ