Ελλαδα

Πάτρα - Νικολούλη: Με το τάμπλετ έθαψε την Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι ανέφερε το γραφείο τελετών στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα έθαψε την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ, όπως επιβεβαιώνει το γραφείο τελετών που ανέλαβε να κάνει την κηδεία.

Νέο στοιχείο στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πατρα παρουσίασε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022. Όπως αποκάλυψε, η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ.

Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της 9χρονης.

Όπως αναφέρει η μαρτυρία, η 33χρονη κατηγορούμενη για παιδοκτονίa άφησε το tablet στα χέρια του παιδιού και ύστερα έγινε η ταφή. Υπενθυμίζεται ότι παρουσία εισαγγελέα, αστυνομικοί κατέσχεσαν αντικείμενα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Πάτρα 3 παιδιά: «Η Τζωρτζίνα πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της»

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε και ένας γιατρός, περιγράφοντας τα επεισόδια που παρουσίασε η Τζωρτζίνα.

«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε. Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν "φορτωμένη" όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της».

Η είδηση για το tablet στον τάφο της Τζωρτζίνας δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να ζητηθεί εκταφή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις