Συνελήφθη για δεύτερη φορά γονέας- Δεν έστελνε το παιδί του σχολείο
Τι είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν
Ηράκλειο: Συνελήφθη γονέας που δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο - Ο πατέρας συνελήφθη για δεύτερη φορά - Τρία παιδιά έχουν «εξαφανιστεί».
Για δεύτερη φορά συνελήφθη γονέας στο Ηράκλειο, καθώς δεν έστελνε το παιδί του σε σχολείο, λόγω της άρνησής του να ακολουθήσει τα μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο γιατί φοβάται να μην κολλήσει κορωνοϊό, κάτι που όμως δεν τους έπεισε.
Σε συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, με τον εισαγγελέα Ηρακλείου, συζητήθηκαν οι περιπτώσεις τριών παιδιών, από τρία διαφορετικά σχολεία στο Ηράκλειο, τα οποία και έχουν εξαφανιστεί. Ούτε η εισαγγελική έρευνα, αλλά ούτε και η σχολική κοινότητα κατάφερε να εντοπίσει αυτές τις τρεις οικογένειες, που έχουν μετακομίσει από το Ηράκλειο προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελαδάκης.
Η νέα του σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ενδοχώρας, αφού ο Ηρακλειώτης άφησε την πόλη και επέστρεψε σε χωριό της επαρχίας Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με το creta24.gr, ο ίδιος ήταν αυτός που πήγε στο τμήμα όταν του γνωστοποιήθηκε ότι τον ψάχνουν.
Στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε να αναζητηθούν εκ νέου μετά το Πάσχα όλοι οι μαθητές οι γονείς των οποίων είχαν συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι παρακολουθούν τα μαθήματά τους κανονικά.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ, creta24 και zarpanews
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Καταγγελίες πολιτών για πολύωρη διακοπή ρεύματος και απουσία ενημέρωσης
Οι μεγαλύτερες τιμές καταγράφονται ήδη από τον Μεσοπόλεμο και τη δεκαετία του ’50
Στην ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 με χαιρετισμούς Παπανδρέου και Σαμαρά
Ιδιωτική χρηματοδότηση 4,7 εκατ. ευρώ για VCRS στα ΚΕΠΑΘΜ μετά την απόφαση Ελεγκτικού Συνεδρίου
Αύριο στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης – Σύσκεψη στο δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.