Ελλαδα

Πάτρα - Κατερινόπουλος: Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα

«Θα έχουμε και συλλήψεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα - Κατερινόπουλος: Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα
Παιδί - ΑΡΧΕΙΟ © Unsplash / Ana Klipper

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα - Θανάσης Κατερινόπουλος: «Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα - Θα έχουμε και συλλήψεις».

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε ότι θα γίνουν συλλήψεις για την υπόθεση και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Όπως υπογράμμισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη, θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις» και έκανε λόγο για το έγκλημα του αιώνα

Όταν ρωτήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα, ο ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας απάντησε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών». Και συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος «ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους», καταλήγοντας πως οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, με εξελίξεις που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

Πάτρα 3 παιδιά - Απόστολος Λύτρας: «Η Ρούλα δεν μπορεί να βγει από το σπίτι»

Ο δικηγόρος της μητέρας των κοριτσιών, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας ότι λόγω της εικόνας που έχει σχηματιστεί στα ΜΜΕ για την εμπλοκή της στην υπόθεση «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι». 

«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με τη μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», είπε ο Απόστολος Λύτρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και πρόσθεσε για τις αντιδράσεις στα ΜΜΕ:

«Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση. Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία», είπε δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε για τη μητέρα των τριών κοριτσιών ότι «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση. Δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, τη βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της. Εγώ βλέπω μία δεμένη οικογένεια. Αυτή η γυναίκα αγαπούσε τα παιδιά της. Ο πατέρας λέει ότι αυτή η γυναίκα ήταν κοντά στα παιδιά. Στέκεται στο πλευρό της. Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι περιμένουμε από γιατρούς και ιατροδικαστές που έχουν εξετάσει και δει τα παιδιά να δούμε πού θα καταλήξουν». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ