Ελλαδα

Η Εμινέ έστειλε στον Πετρετζίκη βίντεο με τον χαλβά από στραγάλια

Είναι ο χαλβάς που έφαγαν Μητσοτάκης - Ερντογάν - Το δημοσίευμα Χουριέτ με τον Έλληνα σεφ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Εμινέ Ερντογάν έστειλε βίντεο στον Άκη Πετρετζίκη με τον χαλβά από στραγάλια
Το δημοσίευμα της Χουριέτ με τον χαλβά και τον Άκη Πετρετζίκη

Η Εμινέ έστειλε στον Άκη Πετρετζίκη τη συνταγή του χαλβά που έφαγαν στο γεύμα Μητσοτάκης - Ερντογάν.

O χαλβάς από στραγάλια που έφαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γεύμα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγινε πρωτοσέλιδο στη τουρκική εφημερίδα, Χουριέτ. Συγκεκριμένα, στον τίτλο της, η γνωστή εφημερίδα γράφει: «Σύμβολο ο χαλβάς», ενώ το δημοσίευμα συνοδεύει και φωτογραφία του γνωστού Έλληνα σεφ, Άκη Πετρετζίκη.

petretzikis.jpg

Την ίδια στιγμή, στη χώρα μας, το μενού που απόλαυσαν οι δύο ηγέτες έγινε θέμα χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε να βρίσκει την ευκαιρία να κάνει μία παραγγελία στον Άκη Πετρετζίκη.

«Άρη έχεις χαιρετίσματα από τον Άκη Πετρετζίκη», είπε η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Μαρία Αναστασοπούλου, λαμβάνοντας ένα sms από τον σεφ κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

«Πες στον Άκη να μας φτιάξει αυτόν τον χαλβά τον στραγαλάτο», συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Μάλιστα μετά την πρόκληση που δέχθηκε ο γνωστός σεφ από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το Δημήτρη Οικονόμου να φτιάξει τα δύο γλυκά για να τα συγκρίνει, υπήρξε «παρέμβαση» εκ μέρους της τουρκικής Προεδρίας για να βγει ο σωστός χαλβάς. Και αυτό γιατί, όπως εξήγησε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, από τη συνταγή που δημοσίευσε χθες η τουρκική εφημερίδα έλειπε κάποιο σημαντικό υλικό.

Έτσι χθες έστειλαν από την Τουρκική Προεδρία βίντεο με την Εμινέ Ερντογάν να φτιάχνει το συγκεκριμένο χαλβά το οποίο εστάλη στην ομάδα του Άκη Πετρετζίκη ώστε να φτιάξει σωστά τη συνταγή.

Σήμερα, το πλατό του ΣΚΑΪ γέμισε από τους χαλβάδες που έστειλε ο Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή, αποδεχόμενος την πρόκληση που του απηύθυναν χθες οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές.

Ο χαλβάς που έφαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ερντογάν | Σήμερα | 16/03/2022

Μάλιστα, στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, γίνεται αναφορά και στη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την ανταλλαγή των βιβλίων με τη σύζύγο του Τούρκου προέδρου.

«Όταν η Εμινέ μού έστειλε το βιβλίο της, της έστειλα και εγώ της Μαρίκας», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.

hurriyet-mpakogiannis.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ