Ελλαδα

Αυξημένη η κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμβος της Περιφερειακής Υμηττού στην Αττική Οδό
Κόμβος της Περιφερειακής Υμηττού στην Αττική Οδό © EUROKINISSI

Σε αρκετά σημεία της πόλης παρατηρείται μποτιλιάρισμα, χωρίς μεγάλη διάρκεια αναμονής. Μεγαλύτερα τα προβλήματα στην Κηφισίας, την Μεσογείων και τον Κηφισό.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και χαμηλές ταχύτητες κατόπιν μέχρι και την γέφυρα Λυκόβρυσης.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι τη Λένορμαν και κατόπιν χαμηλές ταχύτητες ως την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από το Μοσχάτο μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας. Προβλήματα στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Τροκαντερό.

Δύσκολη η κίνηση στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς τον Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Σταυρού προς την Πλατεία Αγίας Παρασκευής και από το ύψος του Χολαργού μέχρι και το Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα μεταξύ ΟΑΚΑ και Πανόρμου.

Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας και την έξοδο στην Λεωφόρο Κηφισού.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από τον Σκαραμαγκά προς τα Διυλιστήρια. Δύσκολη η είσοδος, από το ύψος του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέχρι την οδό Μαρκόνι. 

Καθυστερήσεις στην Περιφερειακή του Αιγάλεω καθώς παραμένει κλειστό το ένα ρεύμα κυκλοφορίας σε μεγάλο τμήμα της.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Έβδομη ημέρα της ρωσικής εισβολής

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ