Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί σε εστιατόριο για ένα «Γ» στο κουδούνι

Το χρονικό της υπόθεσης και η σύλληψη του δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί έξω από το κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί
Αστυνομικοί έξω από το κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί © thestival

Στη Θεσσαλονίκη έπεσε πυροβολισμός έξω από κατάστημα εστίασης, με τον ένοπλο να αναζητά διανομείς που έγραψαν το γράμμα «Γ» στο κουδούνι του σπιτιού του.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε έξω από κατάστημα εστίασης σήμερα Δευτέρα (14.02). Ο συλληφθείς είναι 41 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, γύρω στις 19.30 το απόγευμα άνοιξε πυρ έξω από το εστιατόριο επί της οδού Κορομηλά, στην περιοχή Ανθέων Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί τραυματισμός.

Ο δράστης πυροβόλησε μία φορά με όπλο, σημαδεύοντας ένα εξωτερικό παρτέρι στο κατάστημα εστίασης και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος με διανομείς της επιχείρησης. Ο δράστης, σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ζήτησε τον λόγο για το γράμμα «Γ» στο κουδούνι της εισόδου. Ο συλληφθείς θεώρησε το συγκεκριμένο γράμμα «προσβλητικό», καθώς -όπως ισχυρίστηκε- παραπέμπει σε πελάτες που δεν δίνουν πουρμπουάρ.

Θεσσαλονίκη: Μαινόμενος πελάτης πυροβόλησε έξω από εστιατόρια-GRTimes.gr

Αναζητούσε τους διανομείς στη Θεσσαλονίκη για το γράμμα «Γ» στο κουδούνι του

Δημοσίευμα στο thestival αναφέρει ότι ο 41χρονος μετέβη εξαγριωμένος έξω από το κατάστημα, επί της οδού Κορομηλά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αναζητώντας τους διανομείς που εργάζονται σε αυτό.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης ισχυριζόταν πως στο κουδούνι του σπιτιού του αναγραφόταν ένα υποτιμητικό σύμβολο. Συγκεκριμένα, δίπλα στο κουδούνι του υπήρχε το γράμμα «Γ», το οποίο ενίοτε χρησιμοποιείται από διανομείς για τον χαρακτηρισμό «Γύφτ@ς» για πελάτη που δεν δίνει φιλοδώρημα.

Αφού πυροβόλησε, εξαφανίστηκε. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Πραγματοποίησαν έρευνες, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τον άνδρα που άνοιξε πυρ έξω από το κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Thestival.gr Πυροβολισμός έξω από κατάστημα εστίασης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ