Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο ένοπλος πυροβολεί έξω από εστιατόριο

Ο έντονος διάλογος με τους διανομείς για το γράμμα «Γ» στο κουδούνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 41χρονος στη Θεσσαλονίκη πυροβολεί έξω από κατάστημα εστίασης δίπλα από τους διανομείς
Ο 41χρονος στη Θεσσαλονίκη πυροβολεί έξω από κατάστημα εστίασης δίπλα από τους διανομείς © voria.gr

Το βίντεο στη Θεσσαλονίκη με 41χρονο να πυροβολεί έξω από κατάστημα εστίασης μετά από διάλογο με διανομείς για το γράμμα «Γ» στο κουδούνι του σπιτιού του.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη, όπου ένοπλος πυροβόλησε έξω από κατάστημα εστίασης για ένα γράμμα «Γ» δίπλα στο κουδούνι του σπιτιού του, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όλα συνέβησαν σήμερα Δευτέρα (14.02) το απόγευμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το voria.gr, ο 41χρονος μετά τον έντονο διάλογο που είχε με τους διανομείς, απομακρύνθηκε από την είσοδο του καταστήματος εστίασης, έβγαλε ένα πιστόλι και άνοιξε πυρ, σημαδεύοντας εξωτερικό παρτέρι.

Στη συνέχεια απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες ξεκίνησαν τις έρευνες, εντοπίζοντας και συλλαμβάντας τον ένοπλο. Το έργο της προανάκρισης για το απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 41χρονο να πυροβολεί έξω από εστιατόριο

Πυροβολισμός στη Θεσσαλονίκη: Το γράμμα «Γ» στο κουδούνι - Τι συνέβη με τους διανομείς

Δημοσίευμα στο thestival ανέφερε νωρίτερα ότι ο 41χρονος μετέβη εξαγριωμένος έξω από το κατάστημα, επί της οδού Κορομηλά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αναζητώντας τους διανομείς που εργάζονται σε αυτό.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης ισχυριζόταν πως στο κουδούνι του σπιτιού του αναγραφόταν ένα υποτιμητικό σύμβολο. Συγκεκριμένα, δίπλα στο κουδούνι του υπήρχε το γράμμα «Γ», το οποίο ενίοτε χρησιμοποιείται από διανομείς για τον χαρακτηρισμό «Γύφτ@ς» σε πελάτη που δεν δίνει φιλοδώρημα.

Αφού πυροβόλησε, ο 41χρονος εξαφανίστηκε. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Πραγματοποίησαν έρευνες, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τον άνδρα που άνοιξε πυρ έξω από το κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Thestival.gr Πυροβολισμός έξω από κατάστημα εστίασης

Θεσσαλονίκη: Μαινόμενος πελάτης πυροβόλησε έξω από εστιατόρια-GRTimes.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ