Τίμια, σταράτη και χωρίς φλυαρίες, αξίζει τη διαδρομή προς τα «πάνω»
Resto
Μια Μπριγκάντα στην Πεύκη που ξέρει πολλά από νοστιμιά
Τίμια, σταράτη και χωρίς φλυαρίες, αξίζει τη διαδρομή προς τα «πάνω»
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Πάρτι από το μεσημέρι και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία