Ελλαδα

Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που απέδρασαν

Mε κλεμμένο όχημα πήγαν στο Ηράκλειο όπου και τους εντόπισαν οι άνδρες της ΕΚΑΜ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που απέδρασαν από τα κρατητήρια στα Χανιά
Περιπολικό αστυνομίας - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Χανιά: Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες που απέδρασαν από τα κρατητήρια.

Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε κρατούμενους που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Η παρέα των πέντε «χωρίστηκε» μετά την απόδραση από τα κρατητήρια με τους τρεις να μεταφέρονται με κλεμμένο όχημα στο Ηράκλειο όπου και τους εντόπισαν οι άνδρες της ΕΚΑΜ και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν πηγές στο cretapost, οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι οι υπόλοιποι δύο βαρυποινίτες έμειναν στα Χανιά, κάτι το οποίο εξετάζεται.

Συνελήφθησαν οι τρεις από τους πέντε βαρυποινίτες: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας ότι «συνελήφθησαν βραδινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, στο Ηράκλειο Κρήτης, οι τρεις (3) από τους πέντε (5) κρατούμενους, που είχαν αποδράσει πρωινές ώρες σήμερα από τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο (2) δραπετών συνεχίζονται».

Απόδραση στα Χανιά: Σαρωτικοί έλεγχοι σε λιμάνια και αεροδρόμια

Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, μετά την απόδραση των κρατουμένων.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε βάρος συνολικά πέντε αστυνομικών του συγκεκριμένου Τμήματος, ενώ ταυτόχρονα για τρείς από αυτούς (έναν αξιωματικό και δύο κατώτερους), ελήφθη το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ