- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κίνηση στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι έχουν μποτιλιάρισμα και πού οι οδηγοί προχωρούν με χαμηλές ταχύτητες.
Μποτιλιάρισμα, δυσκολίες στην κίνηση και καθυστερήσεις βρίσκουν από το πρωί οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά.
Συγκεκριμένα:
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Γέφυρας Λυκόβρυσης μέχρι την Ιερά οδό.
Δύσκολη η έξοδος στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τα Διυλιστήρια.
Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στην Ιερά οδό στο ύψος του Άλσους Αιγάλεω.
Χαμηλές ταχύτητες στη Λεωφόρο Δημοκρατίας από τα Ταμπούρια προς την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.
Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου στο ρεύμα προς Πειραιά και στην 34ου Συντάγματος Πεζικού στον Πειραιά.
Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και από τον Χολαργό μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα κυρίως μεταξύ Ψυχικού και Πανόρμου.
Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την έξοδο Πεντέλης μέχρι την έξοδο Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από την εξοδο Μεταμόρφωσης έως την Κύμης.
Μποτιλιάρισμα στη Λιοσίων και στα δύο ρεύματα μεταξύ Στρατηγού Καλλάρη και της Αγίου Μελετίου και στην άνοδο της Λ. Συγγρού από τη Φραντζή έως τους στύλους του Ολυμπίου Διός.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.