Ελλαδα

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Εκπροσωπούσε τον Τζώρτζη Μονογυιό σε δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφο του επιχειρηματία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά το τροχαίο στη Βούλα
Η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά το τροχαίο στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά το τροχαίο με Ferrari στη Βούλα όπου σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, δήλωσε ότι ο 45χρονος είχε δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφό του.

Ανακοίνωση για το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 το βράδυ.

Το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 175. Οδηγός του οχήματος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος -σύμφωνα με την ανακοίνωση- ήταν πελάτης του Αλέξη Κούγια.

Το πολυτελές όχημα προσέκρουσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι εκπροσωπούσε τον αδελφό της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού σε υπόθεση αντιδικίας που είχε με πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου.

Ο γνωστός ποινικολόγος κάνει λόγο «οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του» και προσθέτει πως «το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του».

«Θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αλέξης Κούγιας για Τζώρτζη Μονογυιό και τροχαίο με Ferrari στη Βούλa - Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

» Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του -σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της- με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

» Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

Ό,τι απέμεινε από την κατεστραμμένη Ferrari στη Βούλα μετά το τροχαίο
Ό,τι απέμεινε από την κατεστραμμένη Ferrari στη Βούλα μετά το τροχαίο © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

» Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Γερανός απομακρύνει τη διαλυμένη Ferrari στη Βούλα μετά το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός
Γερανός απομακρύνει τη διαλυμένη Ferrari στη Βούλα μετά το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

» Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος. Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο.

» Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο» καταλήγει η ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια για το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα, στο οποίο σκοτώθηκε ο 45χρονος επιχειρηματίας.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Σε βίντεο που υπάρχει στα social media φαίνεται η στιγμή που βγαίνει τραυματισμένη από τη φλεγόμενη Ferrari στη Βούλα μετά το τροχαίο.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ