Ελλαδα

Υπάτιος Πατμάνογλου για τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Τι δήλωσε

Είχε χάσει τη γυναίκα του στο δυστύχημα με την Porsche στη Λαμία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κατεστραμμένη Ferrari στη Βούλα - Το τροχαίο με την Porsche στη Λαμία (ένθετη)
Η κατεστραμμένη Ferrari στη Βούλα - Το τροχαίο με την Porsche στη Λαμία (ένθετη) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ | YouTube

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου αναφέρεται στο τροχαίο με Ferrari στη Βούλα, στο οποίο σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός. Η ανάρτησή του στο Facebook.

Για το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλa έκανε ανάρτηση στα social media ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος είχε χάσει τη σύντροφό του στο τρομακτικό δυστύχημα με την Porsche στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας το 2017.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ο οδηγός της Ferrari που προσέκρουσε σε δέντρο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Πέμπτη (13/1) το βράδυ, με αποτέλεσμα το όχημα να διαλυθεί και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η σύζυγός του δίνει μάχη σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Υπάτιος Πατμάνογλου αναφέρεται στα πάθη που πολλές φορές οδηγούν σε τραγωδία.

«Μπαίνω στη θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλουσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένειά του» έγραψε. Και πρόσθεσε: «Εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας».

Υπάτιος Πατμάνογλου για τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Η ανάρτηση στο Facebook

«Όλοι έχουμε τα πάθη μας, άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο, άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές…
» Δεν είναι κακο να παθιαζομαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας, μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλουσε την Ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οικογένειά του τώρα ίσως βρίσκεται σε έναν θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστουν.
» Αδέρφια προσοχή στα πάθη μας... καλό παράδεισο στην ψυχή του παλικαριού ο θεος να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας» έγραψε ο Υπάτιος Πατμάνογλου για το σοκαριστικό τροχαίο με Φεράρι στη Βούλα.

 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτού Κυκλάδων με τη ΝΔ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ