Ελλαδα

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: «Είδα να καίγεται το αυτοκίνητο»

Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα
Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari στη Βούλα: Στο «φως» νέα στοιχεία - Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 και ο οδηγός του αυτοκινήτου βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά το τροχαίο ο οδηγός του υπερπολυτελούς οχήματος, μάρκας Ferrari, ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Μάρτυρας περιέγραψε στο Mega τη στιγμή που είδε τα σώματα του άτυχου οδηγού και της συζύγου του να τα έχουν τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο και να είναι ξαπλωμένα στο γρασίδι.

«Βγήκα στο μπαλκόνι μου, είδα καπνό και κατάλαβα ότι κάτι είχε συμβεί γιατί δεν ήταν ο καπνός από τζάκι. Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα γιατί εκείνη την ώρα το αυτοκίνητο καιγόταν εξ ολοκλήρου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας είπε ότι μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα. «Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο. Αν είναι η αντιπροσωπεία που μου είπαν είναι μόλις 3,5 χλμ από το σημείο του δυστυχήματος» ανέφερε.

Βούλα: Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari
Βούλα: Τροχαίο δυστύχημα με Ferrari © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Όσον αφορά στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο οδηγός ενδέχεται να προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό και ο ελιγμός που έκανε, ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα, οδήγησε στο να χαθεί ο έλεγχος και να προσκρούσει το πολυτελές αυτοκίνητο στο δέντρο.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Ferrari του 45χρονου επιχειρηματία, το οποίο οδηγούσε για πρώτη φορά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βγήκε εκτός πορείας, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε δέντρα στο διάζωμα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Βούλα και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα
Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα
Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τροχαίο στη Βούλα: Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες
Τροχαίο στη Βούλα: Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ